Er dette fremtiden vi ønsker oss?

                                             

Dyrets merke som Bibelen advarer mot er allerede tatt i bruk av mangen millioner mennesker rundt om i verden. Det er en micro chip som erstatter blant annet betalingskort. Innen 2020 forsvinner den lovpålagte plikten til å ta i mot kontanter for handelsnæringen i Norge. Så vi går mot et kontantløst samfunn. Micro chipen er litt større enn et riskorn og plasseres under huden på hånden eller i pannen. Den kan skannes fra utsiden. Den kan lagre data og vil inneholde dine unike person og helse opplysninger, og erstatte adgangskort, koder og passord da den kan kobles opp mot ulike elektroniske innretninger. Den kan også brukes til å spore og overvåke mennesker med. Den er utstyrt med en antenne og et radio frekvens signal.  RFID chip. Som står for Radio Frequency identification chip.
 
Hva er beviset for at denne micro chipen er dyrets merke?
I Johannes åpenbaring kap 13, vers 16 kan vi lese at ALLE får et merke på sin høyre hånd eller i pannen. Og INGEN kan kjøpe eller selge uten å ha det merket. Det er viktig å forstå at Johannes på sin tid ikke hadde noen andre forutsetniger enn å kalle det for et merke, og dyret er betegnelsen på det onde. Vi må oversette dette til vår tid. Når kontantene og kortene forsvinner er det bare denne micro chipen som gjelder over hele verden for ALLE. Vi ser nå at bankene går sammen om felles betalingsløsninger. Det kommer også nye betalingsterminaler som leser nye typer kort og micro chiper på avstand. (NFC) Near Field Communication. Det er helt klart utviklingen som bestemmer hva som blir gjeldene betalingsmiddel og ikke forbrukeren, vi ser  at folk tar fort nye apper i bruk uten å være kritisk eller stille spørsmål. Folk ønsker det siste og det som er trendy. Dyrets merke blir dessverre tatt i mot like lett for de som ikke kjenner sannheten.

 
Vi er på vei å få et samfunn der alle blir overvåket og du har ikke noe råde rett lenger over dine personlige opplysninger og verdier. I dag brukes biometrisk gjennkjenning av fingeravtrykk ansikt og iris rundt om i verden. All informasjon fra den enkelte blir samlet inn og lagret i databaser, også informasjon fra smart klokker, som er langt smartere enn du tror.
Det er jo mangen fordeler med denne micro chipen også, så hvorfor advare?
I Joannes åpenbaring kap 14 vers 9 til 12 står det helt klart at Gud ikke ønsker noe mer kontakt med de menneskene som tar dyrets merke. Han beskriver dyrets merke som en enveis billett til fortapelsen. De hellige må stå fast og holde seg til Guds bud og troen på Jesus!
 
Nettsøk: Verichip - RFID chip - Verifone.no - Spychips.com
 


 

6 kommentarer

Mauricio B Evensen

26.02.2017 kl.12:46

Bra innlegg : )

endetiden

27.02.2017 kl.16:36

Takker så mye, er glad for alle jeg greier å opplyse om dette. Din kommentar betyr mye for meg. Vi trenger alle styrke i denne tiden. Stå på!

Runar

11.03.2017 kl.19:37

Går du, eller har gått, på medisiner?

Personlig Utvikling

12.03.2017 kl.03:08

Absolutt noe å tenke på. Veldig riktig å skrive om slike ting. Men veldig skremmende også. Kordan kommer eg til å håndtere dette, dersom og når det skjer? Det er spørsmålet vi må stille oss.

endetiden

12.03.2017 kl.17:34

Hei Runar!

Før du konkluderer med noe kan du undersøke litt på foreksemel youtube om RFID chip og microchip Sverige. Er en bedrift der som heter Epicenter som ligger i Stocholm, der de har tatt i bruk denne chipen.

endetiden

12.03.2017 kl.18:03

Hei Personlig Utvikling!

Det er helt klart viktig å følge med i tiden vi lever i og undersøke det jeg skriver om. Og selvfølgelig informere mennesker om dette, spesielt denne microchipen. Ser du på Ikea,meny og coop mat butikkene har de startet dennne snik innføringen av selvbetjenning. I noen land finnes det helt selvbetjente butikker og mangen har tatt i bruk denne chipen. Youtube rfid chip.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits