Umoralens ånd herjer vår jord, knuste drømmer og barne sjeler uten en mor. Fest, fyll, fri sex og abort.

Respekter deg selv og sett grenser for ditt liv. Først da er du et forbilde for andre mennesker rundt deg. Kroppen din er ikke en bruk og kast gjennstand for andre personer i samfunnet. Livet ditt er en gave fra Gud, og denne gaven må du ta vare på. Ekteskapet er mellom mann og kvinne. Altfor mangen unge jenter og gutter tar feile valg i ung alder som får konsekvenser seinere i livet. Mye fest, fyll og fri sex er en årsak til problemer for mangen . Dagen derpå blir tom og trist. Det er gode tider for kjønns sykdommer og uønsket graviditet. Og i denne jakten på fest og lykke, blir det flere og flere som ender opp som ensomme. Mangen med psykiske problemer. Lykke piller, angre piller og andre piller ble aldri en løsning. Vi hører om tragiske og unødvendige selvmord i ung alder. Mangen greier tydeligvis ikke å skille mellom rett og galt, unormalt og normalt, greit og ikke greit. Tydelige grenser viskes ut og forsvinner. Det har utviklet seg til en lek med eget og andres liv. Ingen respekt. Samfunnet tilbyr lettvinte løsninger og bryter seg selv ned. Leger som er ment for å redde liv, tar liv. Mye er snudd på hode. Løynen har fått mer plass en sannheten. I 1978 fikk vi abort loven. 16000 aborter i året er ingen seier for noen. Men et stort tap for samfunnet. Det sier noe om holdingene våre. Ingen respekt for eget liv, andres liv og det ufødte barns liv.

Bli et forbilde, start med deg selv!

2 kommentarer

anonym

08.02.2017 kl.22:54

Er enig i deg i en del. Men ikke alle som tar abort gjør det på grunn av fri sex. Folk kan ha blitt voldtatt slik at dem har blitt gravide også. Da bør kvinnen kunne velge å ta abort.

endetiden

12.02.2017 kl.14:35

Jeg ser poenget ditt,selv om jeg er totalt i mot abort. Det er skremende høye abort tall og alt menneskelig liv har en sjel. Tror ikke helt folk forstår det, eller tenker på det. Vist det bare dreide seg om voldtekter burde samfunnet greid å tatt seg av de barna. Men jeg ser at det samfunnet får vi ikke med dagens holdninger.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits