Pave Francis samler verdens religioner for å tilbe Lucifer.

Mangen mennesker får ikke med seg det som skjer i dag.  De aller fleste er opptat med seg selv, og det som skjer i deres liv. Og det er få som har en tro på at Gud virkelig finnes. Det farlige er at "En religion" skal innføres i verden. Og det vil berøre deg ! Bra tenker du, for da blir det fred. Fred blir det, men verden går inn i en falsk fredsperiode. For verden vil bedras. Det er paven som står bak denne nye verdens religionen. Og det er Lucifer som blir guden de skal tilbe. Ledere for katolikker, kristne, muslimer, jøder, hinduer og budister rundt om i verden går nå sammen om dette. Når alt er på plass om kort tid, er det bare en verdens religion som gjelder. Alle som står på utsiden og ikke bøyer seg for den nye verdens ordningens politikk og religion blir drept.

Dette hørtes voldsomt ut for de aller fleste,men etter at menneskene har gått i garnet til paven i denne falske fredsperioden som oppstår blant verdens religioner fremover. Vil han vise sin sanne person som er Antikrist. Men da er det for seint, for menneskene har allerede sagt ja til Lucifer og åpnet opp for ånder og demoner fra avgrunnen. Da er det ingen vei tilbake !

Har du fulgt litt med, vet du at prester, imamer og ledere for andre trosamfunn har i lengre tid godt sammen for dialog her i Norge. Ulike religioner samles også til fellesskap i kirker, moskeer og synagoger. Dette er "snikinnføringen" av en felles religion. Det samme fenomenet skjer også i store deler av verden. Og paven er den som trekker i trådene og gir instrukser. Så det gjelder å være åndelig våken som kristen og følge med på utviklingen. Har du for mye fokus på "skapelsen" som er menneske  kroppen får du ingen ting med deg. Det gjelder å ha fokus på Skaperen som er Gud, den hellige ånd og frelsen er i Herren Jesus Kristus.


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits