Hemligheten er i virksomhet og legger planer for deg!

Tiden får vise om det er noe i "New world order" bevegelsen og "agenda 2030" . Jeg oppfordrer deg til å følge med i tiden vi lever i og undersøke noen av mine 5 påstander, får du gjør deg opp noen klare meninger. For aldri før har forandringene kommet så fort som nå, uten at den enkelte har så mye muligheter til å påvirke. Skulle det skje noe av det jeg påstår er det ganske opplagt at det er noen som arbeider i hemlighet mot et og samme mål. Total kontroll over alle mennesker, fysisk og åndelig. Bibelen advarer oss og forteller oss mye om tiden vi lever i. I Johannes åpenbaring 13,16 kan du lese om dyrets merke som er denne micro chipen jeg skriver om. Og i andre Tessalonikerbrev kap2 vers3 kan du lese om "syndens menneske" som kan være paven. Fordi tempelet i Jerusalem skal bygges opp igjenn i vår tid og paven samler nå alle store religionsledere mot en verdensreligion. Det står også i Bibelen at "syndens menneske" skal sitte seg i Guds tempel og viser  seg selv fram som om han er Gud. De som arbeider i mot denne retningen, som foreksempel Donald Trump går en usikker fremtid i møte. Det er mangen som frykter Trump, men det er større grunn å frykte pavens planer for denne verden, som nå er avslørt.

1. Paven setter en stopper for Trumps mur mot Mexico. Paven har allerede advart Trump mot denne muren.
2. Trump blir utsatt for et attentat i hans president periode (4 år) fordi han går i mot den etablerte eliten som styres av Paven.
3. En micro chip kalt "Verichip" erstatter kontanter og kort i hele verden innen 2030 og ingen får kjøpe eller selge uten denne chipen.Dyrets merke fra Johannes åpenbaring 13,16. Over 2 millioner har denne chipen nå.
4. Det blir en verdens religion innen 2030, som Paven styrer fra tempelet som skal bygges i Jerusalem ved siden av moskeen.Johannes åpenbaring 13,8." Alle som bor på jorden, skal tilbe han"
5. Paven selv blir utsatt for et attentat men overlever. Johannes åpenbaring 13 vers 3. "Hans dødelige sår ble legt og hele verden undret seg og fulgte han."

 


 

 

 

 


 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits