"VERICHIP" Blir trendy og dødskul blant unge, ingen aldersgrense!

 

Verichip er en micro id chip som plasseres under huden på den høyre hånden eller i pannen om ønskelig. Den erstatter kontanter og betalingskort. Utesteder vil bruke den som en adgangs id for VIP kunder. Da slipper du kø, det er bare å skanne hånden ved inngangen. Og alt du kjøper betales med micro chipen og trekkes på din konto. Den kan også erstatte adgangskort fordi den kan kobles opp mot elektroniske dørlåser, da forstår du at det er mangen bruksområder. Den vil også inneholde dine unike person og helseopplysninger som selvfølgelig kan skannes av leger, helsepersonell, brannmenn og politi. Den kan også brukes til å spore og overvåke personer, det var muligens ikke så kjekt!

Den kommer til å bli like utbredt og populær som mobiltelefonen er i dag. Over 2 millioner amrikanere bruker den. Den har kommet til Sverige og er populær blant unge lite opplyste trendsettere. Kommer snart til Norge også. Men før du tar denne i bruk er det noe vesentlig du må vite.

Det de ikke forteller, men som Bibelen har advart oss om skal komme. Nemlig "dyrets merke". Dette er dyrets merke og ingen ting annet. I Johanes åpenbaring kap 13, vers 16 kan vi lese: Antikrist gjør slik at alle, små og store, rike og fattige, frie og fanger, tar i mot et merke på sin høyre hånd eller på sin panne. Og gjør slik at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket eller dyrets navn eller tallet for hans navn. Tallet er 666 og blir en del av koden i denne id chipen. Videre kan vi lese i kap 14, vers 9. Engelen sa: Hvis noen tilber dyret (Antikrist) og hans bilde, og tar imot hans merke på pannen eller på hånden, da skal også han selv drikke av Guds vredes vin, som blir utøst ublandet i Hans vredes beger. Han skal pines med ild og svovel foran de hellige englene og foran Lammet. Og røyken av deres pine stiger opp i all evighet. Og de har ingen hvile verken dag eller natt, de som tilber dyret og hans bilde, og hver den som tar imot hans navns merke. Her advarer Gud oss to ganger om dyrets merke og konsekvensene.

Denne chipen blir dessverre en "må ha ting" blant folk flest, fordi de ikke kjenner til sannheten men velger å tro på at teknologien skal gjøre verdagen enklere, bedre og sikkrere. De blir overøst med alle fordelene, samtidig som det blir trendy. Da er det ikke vanskeligt å la seg friste og overbevise. Men du er advart!
 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits