For eller imot et kontantløst samfunn?

Nå er våre politikere og finans Norge for alvor i gang med å få fjernet kontantene. Et forslag fra Høyre er å fjerne den lovpålagte plikten til å ta  imot kontanter innen 2020 for handelsnæringen. Og et totalt kontantløst samfunn innen 2030. De dårlige begrunnelsene de bruker er å få slutt på alle typer kriminalitet som kontanter er en del av. Nå vet vi opplyste at mye av kriminaliteten allerede foregår på nett, så ikke hør på begrunnelsene deres! Min plikt er å opplyse folk om det de ikke forteller, for dette er en del av en større plan. Men i det daglige tenker vi at da blir det slutt på å gi kontanter til bursdagsgaver, sparegris og lommepenger. Kontanter er jo en grei og trygg betalingsmåte for mangen i dag, og kjekt å ha i bakhånd om det skulle oppstå en eller annen form for krise eller krig. Vi har et sårbart samfunn og verre skal det bli.

Dere har sikkert hørt at våre politikere og verdensledere snakker om " den nye verdensordningen". Et kontantløst samfunn er en del av dette. Så dette er ikke noe du kan velge eller stemme over. Dette er dessverre allerde bestemt, og da kan vi se hvor mye demokrati vi egentlig har. Så uansett politisk ledelse i Norge så kommer det kontantløse samfunn. Betalingskortene vi har i dag skal også fjernes og de blir erstattet med en micro chip under huden som allerdede er testet ut og fungerer. Den glade nyheten opp i alt dette er at Gud advarer oss om dette på forhånd. Det triste er at det er få som tror på Gud og det som står skrevet i Bibelen. Og derfor kommer til å bli lurt av "den nye verdensordningen" som kommer. I Johannes åpenbaring 13 kan vi lese om en forferdelig antikristelig tid som kommer over jorden. " hele verden undret seg og fulgte etter dyret". "Han går til krig mot de hellige". "Han får makt over hver stamme, tungemål og folkeslag". "Han utfører store tegn". Han gjør slik at alle, små og store, rike og fattige, frie og fanger, tar i mot et merke på sin høyre hånd eller på sin panne. Og gjør slik at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket eller dyrets navn eller tallet for hans navn. Det ser ut til at våre politikere og verdensledere nå forbereder og tilrettelegger for en slik tid. En tid med en verdensleder som blir Antikrist og hans religion. Så her er det et stort alvor for den enkelte.

Bibelen forteler oss at det er flere antikrister som skal stå fram med store tegn og under, og at det kommer et stort frafall fra kristen tro før denne tiden kommer. Ser vi på Norge og verden i dag, er frafallet stort! I andre Tessalonikerbrev 2 står står det om fortapelsens sønn som skal bli åpenbart i den tiden frafallet er stort. Han skal også sitte i Guds tempel og viser seg selv fram som om han er Gud. Vi vet at det gamle tempelet i Israel skal bygges opp igjenn i vår tid. Denne personen (ser ut som et menneske) som er en antikrist og har sin kraft fra Satan har makt til å stoppe verdenskriger og vil framstå med store tegn og under. Da vil folk ønske han velkommen! Så det pengeløse samfunn er bare en av mangen forberedelser verdens ledere gjør før den første antikristen kommer. Håper du ble litt mer opplyst av dette og oppfordrer deg til å lese bibeltekstene i sin helhet som jeg refererer til.

Ser at det er face book grupper som er i mot et kontantløst samfunn og det er bra, for dette er virkelig noe å gå ut og protestere mot. Hva tenker du?

3 kommentarer

Ida

12.01.2017 kl.10:13

Er ikke direkte kristen eller religiøs på noen måter, men mer spirituell tenker jeg. Tror på mer mellom himmel og jord, en gudommelig kraft, men klarer ikke tro på en spesifikk gud vi liksom skal "hylle" og be til. Tror at inni oss selv har vi det vi trenger. Buddhismen er vel den religion som ligner mest med min egen tro.

Men verden er nødvendigvis ikke så ond som det bibelen tilsier. Mye kan skje som en forandring. Har og lest mye om at verden er i en bevissthetsendring nå, at vi beveger oss til et nytt nivå. Det er også derfor flere og flere får en slags spirituell oppvåkning nå om dagene :)

Ida

12.01.2017 kl.10:14

Husk på at frukt er "satans" sitt beste våpen. "Satan" spiller på frykt for å spre grusomheter og få folk til å bli skremt og ikke leve ut til sitt fulle potensiall.

Endetiden

12.01.2017 kl.16:05

Takk for at du leste dette og delte dine tanker, vi kan være enig i at vi lever i en spennende tid med raske endringer. Så får vi se hvordan ting utvikler seg.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

6, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits