Hvorfor går det så galt i verden ?

Er vi så mye bedre som mennesker i Norge enn terroristene som dreper tilfeldige og uskyldige? På tide med litt selvransakelse og harde fakta. Er ikke det ufødte barn i mors liv også uskyldig. I Norge utføres det nå 16000 aborter i året. Galskapen startet i 1978. På toppen av dette har vi nå tillatt fosterreduksjon, som det blir et tilfeldig offer av. Et tilbud til alle verdens kvinner fra drapsnasjonen Norge. Dette er ikke terror men selvbestemt abort og kvinners rett mener de fleste. Hvem av oss mennesker kan si at de har råde rett over liv og død? Ingen kan si det. Dette er en stor synd og strider med Guds ord. La småbarna komme til meg, hindre de ikke. For slike hører Guds rike til.
Det norske folk har forlatt kristendommen og våre politikere lager lover som strider med Guds ord. Det er ingen beskyttende hånd over vårt land lenger. Vi har åpnet opp for verdens religioner som det ikke er noen frelse i, fordi de er fra verden og ikke fra Gud.
I våre kirker forkynnes ikke et levende Guds ord med synd, dom og fortapelse for ufrelste sjeler eller om omvendelse, frelse, håp og evig liv. Det snakkes ikke om tiden vi lever i og hva vi har i vente på grunn av vår tilstand. Kirken er blitt en plass for kunst og kulturliv, der musikk konserter har fått en stor plass. Homofili som bibelen advarer mot har også gjort sitt inntog i vårt samfunn.
Vi kommer heller ikke utenom jødene og Israel for å forstå det som skjer i verden i dag. Jødene er Guds utvalgte folk, står det i bibelen.
I profeten Joel 3,7 kan vi lese om Gud som skal holde dom over menneskene fordi de spredte jødene blant folkeslagene, og fordi de delte opp Mitt land, Israel. Så vi ser at vårt forhold til Gud og hvordan vi behandler jødene er sentralt for vår egen framtid.
I lebesbymannens (Anton Johansen) profetier om Norge ser vi dette helt klart. I et russisk angrep på landet vårt må Norge avstå hele Finnmark og for øvrig alt land nord og øst for Lyngenfjorden. Så Norges arbeid med en to stats løsning for Israel får direkte konsekvenser for vårt eget land. Vi vil få erfare at vårt eget land blir delt opp, slik vi er med på å dele opp Israel.
 Anbefaller å lese 5 Mosebok kap 7 til og med 9. Et utvalgt folk! For å få en forståelse om historien til landet Israel, hvorfor og hvordan jødene fikk det av Gud. Flertallet av det norske folk er media styrt og mangler vesentlig fakta informasjon om Israel og jødene.Jeg skriver ikke at jødene er uten feil, men vi har ingen ting med å dømme de slik vi elsker å gjøre. Det er en sak mellom de og Gud. Vi har nok med våre overtredelser her i landet på grunn av den politikken som blir ført, og det er få som protesterer.
Denne krigen må komme for at vi skal bli vekt opp fra den reine, uten skyld, egenrettferdige dyrk meg selv nasjonen vi lever i.

Så tilstanden verden befinner seg i nå er prisen vi må betale for jødehate og menneskers flukt fra Gud.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits