"Selfies bloggere" Våkn opp!

Velkommen til denne opplysnings bloggen som inneholder lite om meg selv, den er alvorlig og usminket. Følger ikke motebilde i farger eller form. Lite glitter og glamour, men alikevel langt fra kjedelig! Her finner du helt sikkert noe som utfordrer deg og provoserer deg, ser du ekstra nøye etter finner du også skrive feil! Men her er det budskapet som er sentralt.

Hensikten er å få mennesker i Norge til å se og forstå mer en den farlige "selfies verden" altfor mangen lever i og har mistet gangsynet av.

Vi må forholde oss til de store ting som skjer rundt oss. Enten vi liker det eller ikke.Rett på sak: Den siste advarselen vi har fått i Norge i 2016 er et profeti fra Ture Andersen fra Nordhordland, ikke langt fra Bergen. Han fikk et profeti av Gud den 23 august 2016. Russland vil invadere Norge om fire måneder, da blir det rundt juletider i 2016. Dette er alvor og ingen bloggspøk fra min side! Har blogget om dette i 2011 og nå har det kommet flere nye profetier om dette.

Gud advarer oss i god tid, men nå skal vi se at hans ord går i oppfyllelse! Jeg skriver dette og vet at det er kun noen få av dere som vil forstå dette. De fleste vil nok ikke tro på det og flykte tilbake i sin egen lille selfies verden. For der føler de seg trygg, tross alle dagligdagse "micro problemer" som vi andre også opplever, men ikke lager en stor sak ut av. Denne gangen trenger du ekstra proviant og nye tanker i topplokket for å lykkes!

2 kommentarer

mikeandre

12.11.2016 kl.12:19

Godt poeng lykke til! :)

Endetiden

12.11.2016 kl.13:01

Takker så mye, du er en av de få som ser og forstår dette. Hold deg nærmt og be til Jesus det er redningen når ting kolapser i denne verden.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits