Nye overtredelser.

Advarslene er de samme, men overtredelsene er nye og grove fra våre politikkere og prester! Mennesker av samme kjønn kan gifte seg i kirken, dette strider med Guds ord. Sodoma og Gomorra er eksempel for alle mennesker i ettertid hvordan det skal gå med et land som er gjennomsyret med homopropaganda og samliv. Se jeg har fortalt dere dette i 2011, nå kommer dommen! I tillegg til 16000 aborter i året har vi nå fått foster reduksjon, det vil si at kvinner, norske og utenlanske kan få redusert antall barn i morsliv de ønsker å føde om det eksempelvis er tvillinger. Velkommen til drapsnasjonen Norge!

Hvilken mor eller far har råderett over liv og død? På tide å våkne opp! Det har pågått lenge nok nå, Gud kan ikke tillate dette lenger. Det kommer en reaksjon i form av krig over landet nå i 2016. På grunn av all ugudlighet, avkristning, homofili og masse drap på det ufødte barn i mors liv. Dere skal gå sultne rundt og vite at dere ble advart!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits