Dom over Norge!!!

Et profeti av Steinar Handeland: Pride-dagen 25. juni 2016 stod jeg på broen over gatekrysset i Oslo, fra jernbanen til buss-stasjonen, og så et forferdelig skue! Jeg hørte ropingen og dunkingen fra musikken, lenge før jeg kom ut på broen og undredes: Hva larmer hedningene for her? Og så stod vi der ute, min fru og jeg, og så en stor folkemengde samlet i gatekrysset under oss.

Vi så et langt folketog som hoppet og danset til en larmende musikk. Vi så andre marsjere under store banner og paroler, flagg og vimpler med «pride-marsjens» farger, folk som jublet langs fortauene. Om lag 100.000 mennesker, mange busset inn til byen, støttet hele opplegget.

Sjokkerte stod vi der utpå broen og så på folketoget som i finværet for rundt gatehjørnet og ned neste gate og toget videre. Plutselig gikk 2 afrikanere som stod fremst ved rekkverket, og vi kunne stille oss fremst for å se, for alle slags nasjonaliteter stod der og så på, tause!

Da talte plutselig en alvorlig stemme i mitt indre:

«Snart skal folket i Oslo gå hungrige i tog i gatene uten mat, og russiske tanks skal holde dem i sjakk!»

Jeg protesterte momentant og tenkte: «Jammen Herre, russerne skal ikke lengre sør enn Narvik?» Jeg husket i ett nu på Lebesbymannen og mange andre profetier jeg hadde kjennskap til etter 45 år som forkynner i Norge. Svaret lød i mitt indre:

«Min dom gjelder hele Norge! For landet har forkastet mitt ord, enda de visste bedre!» Da tok jeg til tårene og gikk derifra!

 

2 kommentarer

Ole Martin Bråten

14.11.2016 kl.23:52

La oss be med Daniel: Å Herre, ...,vi har syndet og gjort misgjerning, vi har vært ugudelige og gjort opprør, vi har veket av fra Dine bud og Dine dommer. Vi har ikke hørt på Dine tjenere, ... Deg , Herre, tilhører rettferdigheten, men oss tilhører vårt ansikts skam. (Dan. 9:3-7 Bibelen Guds ord)

Endetiden

15.11.2016 kl.20:14

Takk Ole Martin for disse ord, dette er helt sentralt. Bønn er nok vesentlig for den enkelte i denne tiden.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits