Russerene angriper Norge Julen 2016 komplett profeti.

Et profeti fra Ture Andersen, som bekrefter det jeg startet og blogge om i 2011.Gud har advart oss lenge, men nå har tiden kommet.Den som har Jesus som sin frelser er trygg. Han skriver:Vår Herre har gitt meg flere åpenbaringer gjennom mer enn 30 år. Den 22. juli 2011 f.eks. hadde jeg en veldig uvanlig fysisk reaksjon like før det smalt. Den siste opplevelsen fikk jeg nå, den 23. august 2016 : - Russland vil invadere Norge om fire måneder (da er vi kommet frem til julen 2016). Det er tungt for meg å bære denne «hemmelighet», således deler jeg opplysningene med dere.

​Et slikt angrep kommer helt overraskende på alle. Det første en fiende vil slå ut er: Kraftforsyning, kommunikasjonssentra for radio og tv, alt sivilt samband over fasttelefon og mobil, alt internettsamband mv. Viktige objekter mht. transport, f.eks. broer, vil bli bombet. Oljeinstallasjoner vil nok helst bli spart slik at fienden kan dra nytte av slike i fremtiden.

​For noen år siden kunne Hæren stille med 13 brigader i tilfelle krig. I dag har vi noe i overkant av en halv brigade, dvs. ca 2500 soldater. (Jeg er selv krigsskoleutdannet offiser, og ble utnevnt til kaptein og sambandssjef for 5000 soldater som 26-åring). Ved juletider er halvparten av soldatene hjemme på perm. Russland vil kunne hærsette hele Norge på EN dag. Det tar lang tid å få hjelp fra NATO

Ture sender et innlegg til TV2 29.09.16 (som ikke enda har skrevet noe om det) og sier bl.a. «Nå ser det ut som Russland vil samle store deler av sin sjømilitære slagkraft i den østre delen av Middelhavet. Dette er stikk i strid med all militær tenkning: Man samler ikke hele sin militære styrke på et relativt lite område - slik at denne kan slås ut ved et begrenset atombombeangrep.

​Russerne er gode taktikere og strateger, så det vil ikke forundre meg om dette bare er en «skinn-manøver», og at de har helt andre planer med denne store sjømilitære forflytningen. Men ett Bibelord kom fram for meg i denne forbindelse: «Hvor åtselet er, skal ørnene samles.»»

Ture skriver til Bergens Tidende 29.09.16 (som heller ikke ville skrive noe om det enda) og sier bl.a..: «Jeg er fullstendig klar over at slike opplysninger kan skremme folk. Men dette har jeg veid opp mot å gi folk en sjanse til å forberede seg til en russisk invasjon. Butikkhyllene blir tomme på en dag - for de som har kontanter.

​For et par uker siden gikk tyske myndigheter ut og ba folk ha lagret matvarer hjemme for minst 10 dager (senere fikk de kritikk for å skremme folk - slike advarsler har ikke vært sendt ut siden krigens dager i Tyskland). Omtrent samtidig gikk norske myndigheter ut og anbefalte folk å ha minst kr. 10.000,- i kontanter «i tilfelle en krise». Når elektrisk strøm er borte, får man ikke brukt betalingskort.

Videre har Sverige nylig sendt hær-styrker til øyen Gotland i tilfelle russisk invasjon. Nylig kommenterte Sveriges statsminister på TV at dette ble gjort pga økt spenning i området.

De av oss som kjenner «Lebesbymannens» syn fra en novembernatt i 1907, vet at han skriver at øyene Gotland og Åland er noe av det første russerne vil erobre - samt Finnmark i Norge.

4 kommentarer

desomskapteverden

12.11.2016 kl.19:50

Jeg tror den profetien røyk når Trump vant valget. Han ønsker å samarbeid mer med Russland, så da vil nok situasjonen mellom øst og vest roe seg ned.

Endetiden

12.11.2016 kl.20:47

Trump vant og verden tapte. Trump har allerede sagt at han ikke vil hjelpe Nato og Europa i en konflikt. Russlands ledere ser vi skåler for hans seier, for nå ligger Europa og Norge åpent for et angrep uten innblanding fra USA. Trump har mer en nok med det kaoset som vil oppstå i Amerika nå. De har ført dom over seg selv med sine valg. Slik dommen kommer over oss på grunn av våre valg her hjemme på berget.

Sannheten

25.11.2016 kl.18:33

Nå har Putin sendt hele nordflåten til Syria, han vil ikke ha kapasitet til å forta invasjon sjøveien før de er tilbake, og de må dessuten rustes ut igjen og det tar tid. Så jeg tviler på at det kommer til Jul.

Endetiden

27.11.2016 kl.21:02

Du må studere det som skjer i Østersjøen og Kaliningrad og ved grensen til nord Norge, russerene er ikke så langt unna. De har en enorm kapasitet selv om de og er aktiv i Syria med et hangar skip.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits