Til ettertanke i en travel tid...

Rikdommen har gjort oss handlingslammet overfor de virkelige store utfordringene vi har i vårt lille land,vår lille by,vårt lille samfunn, vår lille familie, vårt lille indre. Vi dyrker oss selv så mye vi kan på ulike måter med statussymboler.Er det ikke bare tomhet og jag etter vinning? Vi har fått så mye frihet at vi ikke tenker på konsekvenser lenger.

"Verdens rikeste land" har vi alle hørt om, men allikevel så mangen triste skjebner og så mye ondskap.Det er få som hører, det er få som ser, at vi har mistet noe på vår vei.

Det er en som ønsker å være lærer og veiviser i ditt liv, gi deg visdom om livet og gode råd på din vei,se livet i et større perspektiv. Ta deg tid om morgenen eller kvelden, les Guds ord og undre deg over det,du finner svar på alt. Slå av TV`en og mobilen for en stund og gi ditt indre den næring det trenger og lengter etter.

Så kan du gå ut og møte verden på en ny måte med en annen forståelse. For Bibelen er et bindeledd mellom oss og Gud. Han ønsker at vi skal holde oss nær, men i alle tider har mennesker vendt Skaperen ryggen, og da går det galt. Det ser vi nå i vårt lille land. Gud ønsker så inderlig å nå deg, i dag min venn, i dag......

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits