Vekkelse og omvendelse, eller Guds dom over vårt land?

                                           Syndens mørke makt hviler over Norge.

Vår tids sex fokus og voldshandlinger som vi har fått fra filmer vist på TV , internett, bøker og blader har båret rike frukter.  Synden har grodd fast i våre sinn. Menneskene er blitt volds og spesielt seksualbesatt, og inspireres av makter som bryter mennesker ned. Våre sinn er så forurenset av den moderne tids sex ånd, at det har definitivt satt et preg på hele vårt samfunn.

Aldri har vi hatt så mangen skilsmisser, mennesker som driver med hor og utukt (seksuell handling som strider mot gjeldene lov eller moral) . Aldri før har vi hatt så mangen  drap. Volds og vinningskriminalitet øker. Vårt land er blitt et yndet sted for narkotika omsettning. Vi kan ikke ferdes trygt lenger i vårt eget land uten stor fare for å bli ranet. Voldtekter leser og hører vi så ofte om at vi nesten ikke reagerer lenger. Skal alt dette få fortsette, vil vårt land råtne helt igjennom. Det vil komme reaksjoner, og få konsekvenser vist vi  ikke snur utviklingen NÅ.                                                                                                                                                                                                                                                    

                                            Vi har alle et felles ansvar!

Det tragiske er at våre myndigheter stort sett tillater at ugresset blir sådd. Vi har straffeparagraf § 211 som sier at det er inntil  2 års fengsel for å utgi utuktige skrifter, eller holde offentlige forestillinger av utuktig innhold. De mange blader, filmer og klubber er straffe skyldige hvis våre myndigheter ville gripe inn og forby disse. Eller ønsker det norske folk at dette skal være det "normale" for vårt land ? At dette tilbude må vi også ha? Kan nevne at i Vietnam er det forbudt og utgi eller være i besitelse av matriale med pornografisk innhold. Ja det er også prositusjon der...men det lar seg gjøre og stoppe mye av det søppele som forurenser våre sinn og våre barns sinn.                 

I den gamle boken Bibelen (som det norske folk ser på som lite aktuell for vår tid) kan vi lese følgende av profeten Jesaja 10.1 " Ve dem som gir URETTFERDIGE lover og utsteder FORDERVELIGE skrivelser. Slik driver de småfolk bort fra domstolen og raner retten fra de fatigge i mitt folk, og de gjør enker til sitt bytte og plyndrer de farløse.  Hva vil dere gjøre på hjemsøkelsens dag? Ødeleggelsen kommer fra det fjerne. Hvem vil dere flykte til for å få hjelp? Og hvor vil dere gjøre av deres skatter?

Umoral, drap og vold er synd i mot den Levende Gud, og synd fører til straff. Som et land sår må det høste. Ugudeligheten har fordervet det norske folk og nasjonen. Når syndens beger er fult kommer dommen.

Vi har med en høyst levende Gud å gjøre som følger nøye med. Vårt land er kommet i stor fare. Forurensningen av våre sinn må stanses. Gud har gitt oss domsbudskap og advart oss igjennom mennesker som eksempel Anton Johansen. Gud viste han i et syn en flodbølge over Norge og en krig mot  Norge. Dette synet om denne krigen kommer jeg tilbake til i et senere innlegg,  synet om flodbølgen har jeg skrevet om.

Skal Gud ta vekk dommen over vårt land, må vi vende oss bort fra synden! Vår eneste redning er Jesus blod som fløt på Golgata kors for vår skyld. Vår synd er sonet. Gud la alle våre synder på Jesus, sin høyt elskende Sønn, for at vi skal gå fri , dersom vi tar i mot Jesus kristus som vår Frelser. Forkaster vi dette kommer Guds dom over oss!

9 kommentarer

Knut Økland

25.03.2011 kl.21:28

Tidligere så hadde ikke kvinner i Norge muligheter til å skille seg. Selv om de ble slått og voldtatt av sine ektemenn, ble de fleste værende til døden skilte de av. De fantes masse ekteskap uten kjærlighet for 30-50 år siden. Etterhvert har kvinner fått rettigheter og muligheter til utdannelse og er tilnærmet likestilt i dagens samfunn. Dvs de kan skille seg fra voldsmenn og ubrukelige ektemenn.

I dagens samfunn er det kun arrangerte ekteskap som har tilnærmet 100 % suksess. Er det dette du ønsker???

Heldigvis finnes det ingen utuktige blader eller bøker til salgs i norge lengre, da lovgivningen ble endret så man kunne vise erigert penis osv. Sex er noe av det mest intime og naturlige som finnes i denne verden, og jeg har aldri skjønt at kirken som liksom skal være så opptatt av kjærlighet, er så desperat opptatt av andres sexvaner.

Den verden du beskriver kjenner jeg meg ikke igjen i, Norge er et av verdens tryggeste land å leve i.

endetiden

26.03.2011 kl.11:18

Hei Knut! Noe av grunnen til at det har vært og er problemer i ekteskapene.Og samfunnet.Er slik jeg ser det at menneskene har forlatt Guds ord. Bibelen gir oss gode rettningslinjer for hvordan vi skal leve. I Efeserbrevet 5 vers 33 står det: Men hver enkelt av dere skal elske sin egen hustru som seg selv, og hustruen skal se til at hun har ærefrykt for sin ektemann. Videre kan vi lese i Matteus 19 vers 3: Er det tillatt for en mann å skille seg fra sin hustru av vilken som helst grunn? I Vers 8 står det: Han sa til dem " På grunn av deres harde hjerte tillot Moses dere å skille dere fra deres hustruer, men fra begynnelsen var det ikke slik. Vers 9: Den som skiller seg fra sin hustru av noen annen grunn en hor(seksuell umoral) og gifter seg med en annen, bryter ekteskapet. Så disse mennene som du beskriver bryter Guds kjærlighets budskap mellom mann og kvinne i et ekteskap. Jeg ønsker ikke disse arangerte ekteskapene Nei. Kjærlighet må ligge til grunn, ikke tvang der mangen blir giftet inn i nærmeste familie. Seksuellt samliv var i utgangspunkte tenkt mellom mann og kvinne i et ekteskap. Ja det er naturligt, men ikke at vi skal bli oversvømt av det i offentlighetens rom! Kirken burde ha MER fokus på umoralen, for den har spredd seg som en pest også innad i kirken. Vi lever i en Freds tid nå ja, men den kan på ingen måte vare, slik samfunnet har utviklet seg nå. Takker så mye.

Elisee

27.03.2011 kl.22:07

jeg håper dette er kødd..

Herr V.

05.04.2011 kl.19:19

Det har rent ut 10 000 liter med radioaktivt vann i Stillehavet. Kanskje det er begynnelsen på hungersnøden som er en del av fødselsveene? Om jeg ikke tar feil.

endetiden

08.04.2011 kl.06:51

Hei Herr V. Ja du kan være inne på noe der, vi har jo Russland og England som våre atom avfall land. En ulykke på Sellafield anlegge vil få store konsekvenser for oss. Vi har jo også hatt store ulykker i disse landene alerede.

j keistianne holte

24.01.2012 kl.06:42

vi lever i di siste dager det er sikkert.som det var i noas dager skulle det bli i di siste dager også.va skjedde da.jo di drev umoral tok til ekte og åt og drakk.det er verre i dag.di flytter bare sammen uten å gjifte seg.og har onger med hvem di måtte ønske seg.hor og umoral,drap,ran,narkotikka og insest ja tilåmed mann gjifter seg med mann.er det da rart at en evig gud blir vred på norges befolkning.nei eg har vent på at han skal holde domm lenge nu.men dette er det bare gud som vet.ikke engang engler vet dette,når syndebegret er fult.kan det bli verre.kjære min gud hold domm.

Kåre

08.02.2012 kl.20:30

Flere enn deg advarer mot Guds dom over Norge, fant en webside som sier akkurat det samme med med litt andre ord http://www.sokelys.com/norgeunderdom.htm

Mona

28.02.2012 kl.20:37

Ta en titt på min blogg! ha en fin dag:)

Aravna

05.09.2015 kl.11:38

Hva skjedde med bloggen din? Fant den i går men ser at det ikke har skjedd noe siden 2011. Dette var jo en fantastisk side. Uansett hva du driver med så ha en velsignet dag. Mvh Alex

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits