TSUNAMI VARSEL FOR NORGE, ENGLAND OG EUROPAS KYST !!!

                                            Et profeti og et varsel om tiden vi lever i.

Naturkatastrofer oppstår i flere deler av verden. Og det er urolig virksomhet i jordens indre. Store jordskjelv og veldige vulkanutbrudd hjemsøker de forskjellige områder av jorden, og delvis steder som tidligere alltid har vært jordskjelvfrie områder. Da jeg hadde sett verdenskrigen og alle ulykker og lidelser den skulle føre med seg over folkene, ble jeg i ånden ført til landene og kystene omkring Nordsjøen, hvor disse ulykker ble åpenbart for meg. Island var et av de første navn jeg hørte i forbindelse med jordskjelvene. Men om det var her eller på bunnen av Nordsjøen, som ulykken hadde sitt opphav, det oppfattet jeg ikke så klart.

Jeg ble svært forundret når Herren nevnte disse stedene. For jeg  visste jo at dette ikke var det område på jorden der vulkaner og jordskjelv pleide å forekomme. Men Herren nevnte navnene med bestemthet flere ganger. Og at jeg virkelig ikke hadde tatt feil forsto jeg ennå mer, da jeg straks etter fikk se hele ulykken og de stedene som ble hjemmsøkt av denne. Ulykken rammet alle nordsjøstater. Men ikke noe land ble så hardt rammet som England. Røsten sa også at ulykken skulle komme på grunn av Englands hovmodighet.

Det hvilte en skumring over samtlige nordsjøstater. Og ingen stjerner lyste på himmelen. Fra sjøen blåste en sterk vind. Og  i de norske fjell hadde snøen ikke begynt å falle for året. I ånden ble jeg ført til traktene ved Trondheim. Jeg stod på stranden og så utover havet, da bakken med en gang begynte å skjelve under meg. Husene inne i Trondheim dirret som løv, og et par høye trebygninger falt når stranden styrtet sammen. Straks deretter hørtes et veldig drønn ute fra havet, og en veldig styrtfjord ( tsunami) kom rullende med voldsom fart og slo mot fjellvegen. På de lavtliggende steder fortsatte den innover stranden. Flodbølgen oversvømmet store deler av byen og forårsaket stor skade. Store  lager falt sammen og ble skylt bort av bølgene. Oversvømmelsene strakte seg langs hele norskekysten, helt fra Sør Norge og opp til traktene ved Bodø. Og jeg hørte navn på flere av de byer som ligger her. Da jeg i ånden hadde sett den skade som ulykken gjorde i mitt hjemland, så ble jeg i ånden ført til de store byer ved Englands østkyst.

Der gjorde ulykken voldsomme ødeleggelser. Hele østkysten og store strekninger langt inn i landet ble her oversvømt. Særskilt byen Hull og traktene der omkring ble stygt ramponert. Skottland ble hardt rammet. Og det syntes som om en stor del av dette landet sank i havet! Lenger sørpå fikk jeg se London. Det viste seg at London var den by i England hvor ulykken hadde størst omfang. Havner og kaier ble fullstendig ødelagt. En stor mengde hus hadde styrtet sammen, og i sjøen syntes masser av flytende vrakgods. Flere fartøyer hadde forlist i havnen, og noen var til og med blitt slengt opp blant husene på land. Det ble for England en så stor ulykke som de aldri før hadde sett. Ute på havet forliste en mengde fartøy, og mangen sjømenn omkom. En stor mengde av fisken og silden i havet fløt døde omkring blant bølgene i store stimer. Flodbølgen fortsatte inn i den engelske kanal. Og ødela her havner og byer på begge sider.

Også Frankrike ble rammet. Spesielt hørte jeg den franske byen Rouen ble nevnt. Også et par andre steder på Frankrikes nordkyst. Videre hørte jeg store deler av Holland og Belgia samt den tyske nordkyst nevntes som hardt hjemsøkte steder. Blant de verst utsatte byene hørte jeg Antwerpen og Hamburg nevnt. Hamburg fikk jeg også se, og det så ut som denne byen, nest etter London, var den hardest hjemsøkte. Jeg hørte også nevnt at store varelagre her gikk tapt. Danmarks nord og vestkyst, og de havner og byer som ligger her, og hele den svenske vestkyst fikk en sterk føling med ulykken. På svensk side hørte jeg Gøteborg, Malmø og Helsingborg ble nevnt. Også i Østersjøen og ned mot middelhavet trengte flodbølgen. Men skadene var ikke så store her.

Anton Johansen bedre kjent som "Lebesby mannen" fikk dette synet 13 november 1907. Han fikk mangen store syn som har gått eller venter på å gå i oppfyllelse. Kommer tilbake til disse.

Men den som har Jesus som sin frelser er trygg uansett hva som skjer i eller med denne verden!

20 kommentarer

marryluwdance

16.03.2011 kl.22:56

bra innlegg!

Kvikki

17.03.2011 kl.21:32

sv: takk for tipset, jeg skal nok passe på =) Så får jeg bare håpe det går bra :)

Ha en fin kveld videre :)

Forfatter Anette Moe

17.03.2011 kl.21:46

Skremmende... Helt grusomt dette som skjer med jordkloden, og vi må alle bli flinkere til å ivareta den og hverandre:) Ha en god kveld!

endetiden

17.03.2011 kl.23:04

Takker, og ha en god natt med en bønn til Jesus!

GlaPia :-)

19.03.2011 kl.12:10

Tusen takk for den fine kommentaren jeg fikk av deg :) Ja jeg trur nok det skal bli bedre etter hvert ;) Lykke til videre i livet!

Kim

20.03.2011 kl.21:15

Skaff deg en psykiater. Herregud. Dra et annet sted å plag folk med tvangstankene dine!!

jamzy

20.03.2011 kl.21:16

uff, egentlig tror jeg ikke på sånne ting, vi hadde jo fått påvist at jorda ville gå under i 2012, men nå sier de at ingenting kommer til å skje alikevel. Men aner ikke jeg....

Kommentere tilbake? ;;

endetiden

20.03.2011 kl.21:21

Hei Kim! Vist du hadde lest alt så hadde du sett at det var et profeti fra Anton Johansen bedre kjent som Lebesbymannen. Dette er ikke mine ord.

Marius

20.03.2011 kl.21:28

Trist at det altiid skal ende opp med å på en eller annen måte handle om religion..

Victoria86

20.03.2011 kl.21:33

SV; men du kom ikke med noe svar på det ejg spurte deg om da.. hvor gammel er du??

Kristine

20.03.2011 kl.21:36

Driter i om det er dine ord når du tror så innmari mye på alt det køddet der..... herregud -.-

World Of Chances

20.03.2011 kl.21:36

Bra innlegg! =)

endetiden

20.03.2011 kl.21:37

Hei Marius! Det triste er at vår nasjon har forlatt Guds troen og åpnet opp for humaniser og Islamister! Trist er det at det må noen store natur katastrofer, krig og ødeleggelse til, før ola og kari våkner opp!

endetiden

20.03.2011 kl.21:41

Takker så mye "World of Chanses". Det er i denne tid vi må velge!

Edita

20.03.2011 kl.21:42

Super bra innlegg !

2012 ser ut til å være virkelighet.

Trine Jensen

20.03.2011 kl.21:42

Bra innlegg!

"Skottland ble hardt rammet. Og det syntes som om en stor del av dette landet sank i havet!" Det var nesten skummelt med en gang jeg så det! haha, reiser dit om en uke xD

endetiden

20.03.2011 kl.21:50

Hei Trine Jensen! Så lenge du har Jesus som din Frelser kan du reise hvor du vil. Han gir bedre forsikring en europeiske. Han gir sine et evig liv, med et nytt legeme i himmelen. God tur!

Darla

21.03.2011 kl.00:53

Jeg håper du blogger fra Sandviken sykehus, hvis ikke skal jeg finne ut hvem du er og få deg tvangsinnlagt. Sånne som deg er farlig!

mari

23.04.2012 kl.18:34

bra innlegg, synes det er teit av noen av dere å skrive sånne teite og frekke kommenterer, om dere synes det er teit hvorfår leser dere det da? det er teit !!!

VOKS OPP

03.05.2015 kl.19:59

Naturkatastrofer, hungersnød og andre plager skal ramme jorden. Dette er ikke dystre spådommer, men løfter fra Gud. Akkurat som løftet om frelse for hver den som tror. (Rom 10,9-10)

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits