Jordskjelv i Japan er bare begynnelsen på fødselsveene.

                            Ja jorden skal skjelve i den siste tid det forteller Bibelen oss!

Les Markus kap 13 vers 8. For folkeslag skal reise seg mot folkeslag og rike mot rike, og det skal være jordskjelv mange steder, også hungersnød. Dette er begynnelsen til fødselsveene.

I Lukas kap 21 vers 11 kan vi lese: Det skal bli store jordskjelv på forskjellige steder og hungersnød og pest.Og det skal gis fryktelige syn og store tegn fra himmelen.

Vi kan undre oss over disse ting som skjer i verden i denne tid. Tenker da på tsunamien som kom over Thailand, oversvømelse i New Orleans, jordskjelv på Haiti som vi alle har friskt i minne. Og nå dette første virkelige store jordskjelve med en styrke på 8,9 Som traff Japan i dag 11.03.11. Tsunamien som dette utløste har gjort store skader og beveger seg rundt om til fjerne kyster.

    Jeg kan trøste dere alle med at det kommer lignende hendelser i Norge og Nordsjøen !                                                                                                                                                                                                            Da vil våre moderne avguder ( som det har blitt ) få merke det. Tenker da på olje innstalasjonene. Alt dette er det profetert om, og Bibelen forteller oss: Forakt ikke profetier! Dette er ikke skremselspropaganda ( jordskjelvene og tsunamiene er virkelige nok for alle). Men dette er en sterk oppfordring om og vende om til Jesus Kristus av hele sitt hjerte i dag! For han kommer snart for å hente sine!

                                                  Tidens tegn og tidens avslutning!

Disiplene spurte Jesus om denne tidens avslutning og tidens tegn på det.  Jesus svarte dem og sa: Vokt dere så ingen forfører dere. For mangen skal komme i mitt navn og si: Jeg er Herren, og de skal forføre mangen. Men når dere hører om kriger og rykter om kriger, så bli ikke skremt! For alt dette må skje, men enden er ikke ennå. For folkeslag skal reise seg mot folkeslag og rike mot rike. Og det skal være jordskjelv mange forskjelige steder. og det skal være hungersnød. Dette er begynnelsen til fødselsveene.

Ønsker du mer info anbefaller jeg "Et profeti til nordens folk" som du finner under Arkiv januar 2011.

 

21 kommentarer

11.03.2011 kl.11:31

Må være kjedelig å ikke ha håp... Helt tragisk det som har skjedd i Japan nå, akkurat som alle andre naturkatastrofer. Men at snart dommedag vil komme for oss alle, vil jeg ikke tro på. Jeg velger å ha håp for framtiden. Kanskje vil det snart komme en ny begynnelse, for verden har utviklet seg langt i negativ retning på mange områder, og det må si stopp en dag!

endetiden

11.03.2011 kl.17:53

Hei min gode venn! Håp har jeg selfølgelig men mitt håp er Jesus Kristus, for denne verden skal forgå det sier Bibelen helt klart i fra om. Mitt store håp og ønske er at flere ser sanheten i øynene og forstår at dette kan ingen mennesker hanskes med. Til syvende og sist er det bare Jesus Kristus som er det absolutte håp. Han har gitt sitt liv for våre synder. Den som sier ja til han får en ny start og et evig liv sammen med han i himmelen. Det er på denne jord og i dette liv vi må ta et valg. Hvor vil du tilbringe evigheten? Les Matteus kap 25 vers 31 angående dommedag. Du skriver kansje vil det snart komme en ny begynnelse? Fødselsveene har akkurat startet min venn! Be til Jesus i dag.Amen!

11.03.2011 kl.18:55

Tja, det var jordskjelv og pest og sult før også, så hvorfor akkurat nå? Haha, hvis det hadde vært like mye info om hva som skjedde før føridtiden, hadde alle vel allle ukristne vært døde allerede.. Foresten tviler jeg sterkt på at vi får store jordskjelv her i Norge ettersom vi ligger langt innpå en jordplate. Og forresten kan "Gud" bare blame seg selv for at folk ikke tror på han, for da har han tyldligvis ikke overbesvist folk om sin eksitsens. Er ikke kristen, som du sikkert skjønner :p

- Hedda

endetiden

11.03.2011 kl.19:12

Hei Hedda! Jordskjelvene har økt i antall den siste tiden og det kommer mye mer! Menneskene skriker etter bevis på Guds eksistens og det skal de få lov til. Dette er den eneste av alle planetene som er tilrettelagt for mennesker. Han sente vannflom, utslettet sodoma og gommora.Det er i denne tid vi må velge! Du gjør dine valg og må ta følgene av de.Lykke til.

lisa

11.03.2011 kl.19:52

jeg tror ikke på dommedag, eller noe sant. egentlig så mener jeg at satan er den gode siden av gud, for han kan tilgi synder men det kan ikke gud... men men det er bare min mening og min tro :)

Isabell

11.03.2011 kl.20:04

Jeg synes det blir litt feil hvordan du framstiller Jesus og "kristendommen" på denne bloggen. Alt det du skriver er jo forsåvidt sant, men hvis man sier til en "ikke- kristen" at Jesus kommer snart, og verdens undergang er rett rundt hjørne, vil personen tro du er gal! .. Jesus vil at vi skal fortelle om han på den rette måten, dvs at mennesker skal få et positivt inntrykk av han, og ikke skremme folk med å si" hvis du ikke tar imot Jesus, kommer du til helvete osv. Jeg sier ikke at du gjør det, men alt dette du skriver på bloggen din, blir så overdrevent!

-Det har skjedd masse dritt i denne verden, og det skal skje bare mer og mer, og vi nærmer oss snart "Antikristtiden", men hvis du leser i Biblen så står det at alle folkeslag skal få høre om Jesus, and trust me, det er ekstremt mange folk der ute som ikke engang har hørt om han. Så hvis du vil lære andre mennensker, Jesus å kjenne, gjør det på en POSITIV MÅTE, vær med i ungdomssarbeid og dra med andre å forkynn eller lignende ting, istedenfor å skremme folk med masse "endetidsgreier" over en blogg. Ikke ta dette ille opp, men tenk før du skriver neste innlegg, for det er nok flere som reagerer på dette enn meg!

endetiden

11.03.2011 kl.20:07

Hei Lisa! Du skal selfølgelig få lov å ha dine meininger og din tro! Men dine personlige meninger vil på ingen måte forandre sanheten. Jesus er veien sanheten og livet. Jesus er den som tilgir.Så lenge mennesker bader i sin synd er satan fornøyd. Lykke til,mangen er det som går på den brede vei som fører til fortapelsen. Få er de som finner den smale vei som fører til himmelen.

tenk på det du

11.03.2011 kl.20:15

norge er ganske trygt! vi overlevde svartedauen! å vi kan bare gå opp bakken å vi er høyere enn bølgen som "kunne" ha kommet til oss.

naturkatastrofer har eksistert helt fra dinosaurtiden, men siden vi er så mange mennesker her i verden, så vil det bli katostrofalt når en bølge slår på land! kansje jesus å gud burde snakk om kondomer å p piller så vi ikke ble for mange å satte oss selv i fare?

endetiden

11.03.2011 kl.20:28

Hei Isabell! Takker for en god kommentar, har også hørt dette før men det er en ting du glemmer. Og det er at som kristne så har vi forskjellige oppgaver. Ja jeg profeterer om dom over et land som har forlatt troen på Jesus kristus og erstatet det med menneskedyrkelse uten grenser, umoral osv. Har fått med meg at alle folkeslag skal få høre om Jesus (der det er hus)Jeg gjør det på minn måte slik jeg er. Så for andre ta seg av kjærlighets budskape, vist de ser at det får folk til å tenke. Jeg kan fortelle deg at denne bloggen er bara litt av min aktivitet. Har startet en barneklubb i et bedehus der det kom over 50 barn første kveld. Ja disse barna skal få kjærlighets budskape selfølgelig. Gikk ikke profetene i Bibelen ut og advarte folk om å vende om fra sin ugudelige vei! Ble de ikke hatet de også? Selv Jesus sier dette helt klart. Jeg ønsker å stå på sanhetens klippe og ikke noe annet. Det kommer nye innlegg og jeg øsker at det kommer reaksjoner! Nå må vi våkne opp og forstå dette! Takk søster.

Til: tenk på det du

11.03.2011 kl.22:32

Hvis du virkelig tenkte på det, så er ikke Norge like trygg som du tror. To tredjedeler av Norges befolkning døde jo under svartedauden!

(Hva er sannsynligheten for at vi får atomraketter sprengt rett over hue? Liten, men sjangsen er fremdeles der.)

Faktisk lever i det aller farligste tiden, med tanke på atombomber (tilsammen ville alle atombombene ha ødelagt jordkloden 200 ganger), og det har vært flere naturkatastrofer enn noen gang i følge forskere.

Bit på den du!

- Herr V.

endetiden

12.03.2011 kl.10:31

Til Herr V.Jeg har aldri påstått at Norge er et trygt land å bo i. Jeg har forkynt dom over et land som har forlatt troen på Gud og frelse ved Jesus kristus. Selvfølgelig lever vi i en farlig tid, jeg kaller det for endetiden og begynnelsen på fødselsveene som Bibelen skriver om.Ja atombomben er laget for å brukes. Og naturkatastrofer øker bare på fremover."Vi kan bare gå opp bakken for å unngå bølgen" skriver du i ditt første svar.I Japan kom bølgen med en fart på 100 km/t. Våre avguder i nordsjøen har bein, men kan ikke løpe. Takker for god dialog og ser at vi ikke er helt uenig!

Herr V.

12.03.2011 kl.21:47

Hei igjen, det var til kommentaren over meg dette var ment til.

anne

12.03.2011 kl.22:29

jeg er ikke kristen så jeg tror heller ikke på at jorda skal gå under. jeg velger heller og tro på spøkelser, vampyrer, ånder, varulver og så videre.. tror heller ikke at vi kommer til himmelen men det de kaller for den andre siden..

Lost

13.03.2011 kl.02:20

OK du vinner blog prisen for unikt temavalg. Virkelig tok du meg inn i noe jeg trodde hadde dybde.

Bibelen ble skrevet av mennesker som levde i dyp nød og i en tid som virket å være nærmere helvete. Kriger, sult og utallige pester hadde en påvirkning i ordene som vi idag finner i bibelen.

Svartedøden er det blitt beskrevet at mange så på som endetiden. Alt tydet på det, men ikke noe.

For i Bibelen, deler av den over 2000 år gammel, forteller om noe som skal skje snart.

Snart har vært pågående i 2000 år.

Andre verdenskrig beviste at det er ingen slutt og ingen tilbakegang.

Er du en troer av Gud la ikke dine øyne bli besviket av ord skrevet av menn som hater deg. Vi er av ren vitenskap 60 % materie fra en Supernova eksplosjon og 60 % fra The big bang. Skapelsen. Som du ser er vi alle en del av det samme. Dette er ikke snakk om filosofi men ren fakta. Lager et træ som faller i skogen lyd om ingen er der for å høre den? Svaret er nei, fordi det er ikke noe lyd. Lyd er hva vi oppfatter fra vibrasjoner som er bølgelengder. Livet er en illusjon bygget på vår tro.

Avfei alt jeg sier og det er helt greit. Men du vet at jeg ikke lyger. Jeg ber til samme gud som deg. Som vi alle gjør, egentlig. En gud som ikke i det ene øyeblikket elsker alle, mens i neste hater en som av natur elsker en av samme kjønn. Derimot er det helt greit om du er lesbisk.

Jeg tror det som egentlig er, vil være så massivt stort at vi ikke kan forstå det med våre sinn. En gud øsnker balanse, nestekjærlighet, respekt og kjærlighet for seg selv fordi alt er Gudommelig/Gud. Iallefall vitenskapelig sett.

En gud ville aldri trengt å skrive en bok, for hvert svar er å finne i et blad, et dyr, rennende friskt vann og i regnbuen. Vi ble ikke snille av bibelen , men ble født sånn. Vi trenger ikke døping fordi Gud har skapt oss. Hvorfor skulle han skape oss i synd, ingen logikk

Sjekk

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_natural_disasters hvor du kan se at det har vært dommedagskatastrofer hele veien. Og vi er en av over 8 forskjellige raser som har levd på joren tidligere. Neandertalere levde sammen med oss 50 000 år tilbake. Så drepte vi dem. Men dette var jo før bibelen så... Men det er litt mer en de mellom 2000-6000 årene kristendommen vil ha det til. Sphinxen er rundt 12 000 år gammel!!!

Og vi kommer fra Etiopia hvor vi emigrerte fra rundt 2 millioner år tilbake. Btw fun fact, det spekuleres i at vi kanskje levet i havet før fordi vi ikke har hår på kroppen som sjimpanser og aper. Det forklarer vel hvorfor babyer kan være under vann uten problemer?

Tommy Karlsen

13.03.2011 kl.10:37

SYKE SYKE mennesker. Dette har selvfølgelig ikke noe med en eller annen gud å gjøre. Dette er en naturkatastrofe. Slike naturkatastrofer har skjedd siden jordens dannelse for ca 4.6 milliarder år siden. Siden bibelen mener at jorden er kun ca 6000 år gammel blir dette bare tåpelig. Våkn opp og slutt å håne de menneskenen som er involverft i denne katastrofen. Slike innlegg burde vært straffbart.

Anniken

13.03.2011 kl.10:51

kom over bloggen din etter å ha lest mittlillesorkebarn sitt innlegg om en kommentar du hadde lagt inn... nå har jeg lest et par av innlegenne dine, bare for å se hva for en type du er, og jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bruke energi på denne bloggen, men trangen ble for stor.

hva er grunnlaget ditt for all argumentasjonen din? jeg har sett flere kommentarer på denne bloggen som er mer interessante en de eviglange innleggene dine om dommedag og fordervelse. tenk å ha så mange negative synspunkt og være så trangsynt til dagens samfunn som du er.. jeg er sjokkert!!! jeg er på ingen måte religiøs, men jeg har den allmenne kunnskapen om kristendommen, og du og dine argumenter burde bli betegnet som antikviteter fra oldtiden.... men for guds skyld, det er ytringsfrihet i Norge, noe som forresten gir lesbiske og homofile og selvvalgte enslige mødre, muligheten til og gå ut i media eller i bloggverden og si sin mening uten at verden går under. så er det jo helt opp til de i den andre enden ( stortinget fx) og velge og høre på hva de sier... prøv deg på stortinget du også, og se om du finner noen med samme ideologi som deg, blir enda mere sjokkert hvis det viser seg at det er DERE som er i flertall... du skal få lov til å ha dine meninger, men du må lære deg og høre på andre også, hvis det er en debatt du vil skape, på du også kunne være litt mer åpen for at det finnes mennesker i dette land som har andre meninger enn deg og at det også kan finnes sannheter i andres argumenter.. du er uten tvil den mest trangsynte forkynneren jeg har hørt om... vi er tross alt i 2011!!! wake up!!! og ha en god dag!!!

duncan

13.03.2011 kl.22:20

Å spekulere i endetiden skal man være forsiktig med. Men enig i at det skjer svært mye for tiden som kan tyde på at vi er inne i de siste tider.

Men uansett om Jesus kommer igjen eller om 100 år så er det utrolig viktig at vi som tror på Ham er våkne. Jesus nevner mange ganger at vi må våke. Vi må være rede. Vi må ALLTID være reiseklar.

Endetiden for et menneske er uansett sterkt begrenset. Vi skal jo alle dø en gang uansett. Så om en ikke får oppleve at Jesus kommer til jorden for å hente sine med seg så vil alle engang oppleve at livet her på jorden en dag vil ta slutt.

Da håper jeg dere alle har tatt deres tilflukt til den eneste som kan frelse oss, nemlig Jesus.

Steinar

14.03.2011 kl.09:48

Hei! Jeg vil bare si at jeg støtter fullt ut utsagnene som du har skrevet på denne siden. Jeg er kristen selv, og vet godt at den siste tid, mest sannsynlig er i gang eller begynner snart. Det vi opplever i dag er naturkatastrofe på naturkatastrofe, og vi blir naturlig nok skremt. Jeg snakker av egen erfaring. Men Jesus Kristus sier altså som du skriver her, at vi ikke skal bli redde. For vi som følger Ham, og har tatt i mot Jesus Kristus i hjertene våre, skal tidsnok bli reddet og komme i trygge hender. Jeg tror fullt ut på dette. Og jeg syns ikke du skal bry deg om all kritikken som måtte storme mot dette innlegget, for det vil alltid finnes tvilende personer, så lenge det finnes troende. Men vi kristne står fjellstøtt uansett hva som hender. Stå på, og gå med Kristus på den smale sti!

endetiden

15.03.2011 kl.20:01

Takker så mye Steinar! Jeg kommer sterkt tilbake med mye mye mer! Og alle disse tvilende skal få noe som vekker de opp når vår egen kyst treffes av jordskjelv og tsunami! Så alle kommentarer skal få stå!

katinkahansen

17.03.2011 kl.22:28

Jeg syntes bibelen er en bok som folk skrev for at de har funnet på masse og gjemt på den og håpt på at folk skal finne den, noe som da skjedde, det som står i bibelen er noe jeg ikke tror på i det hele tatt, at en båt kunne bære alle slags dyr i hele verden er helt sykt og det var egentlig alt jeg gadd å lese fra bibelen for jeg syntes det var kjedelig å altfor sykt at det finnes folk som tror på dette og har i det hele tatt lest hele biblene. jeg tror at folk på den tiden slet med mat og drikke og de begynte å skrive ned historier. å sitte her å skrive at det kommer til å komme jordskjelv og hugersnød i norge alle andre land som ikke har sånt klima eller at det aldri har skjedd før, men at det kommer til å skje siden bibelen sier det, er jo helt utrolig at folk tror på en bok, eller gud eller for den saks skyld jesus. viss du tror at en mann kan dele et helt hav for så å gå over, så værsegod. men vær så snill å hold det inni deg. eller del det med noen som vil høre det. vi lever i teknologien og ikke folk som kan gå på havet og lage båter som kan bære alle verdens dyr. følg med tiden.

Anne Marit

21.03.2011 kl.11:21

Bibelen er en av de største og mest kjente EVENTYRENE vi har!

Bjørg Olsen

27.10.2011 kl.16:46

Ingen kan se Guds rike, før de blir født på ny!

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

3, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits