ATEIST TIL DET SISTE?

                                                                    Ustjuzjina Nikitisjina.                                                                                                                                                                                                                                     En kvinne i tidligere sovjet som var overbevist ateist forteller her om hvordan hun døde og siden vendte tilbake til livet.

Jeg var overbevist ateist. Jeg var medlem av kommunistpartiet og hatet og foraktet de troende. I 1965 ble jeg alvorlig syk og diagnosen var tarmkreft. Jeg bar på denne sykdommen i tre år. Selv om jeg ble dårligere og dårligere håpet jeg hele tiden at jeg skulle friskne til. Jeg tok medisiner, men det hjalp ikke. Til slutt var jeg så syk at jeg bad om å få legges inn på sykehus. Min tilstand ble ytterligeere forverret. Jeg kunne ikke engang drikke et glass vann, og legene besluttet seg for å operere meg.

Plutselig, midt i oprasjonen, fikk jeg se kroppen min ligge på operasjonsbordet. Jeg tittet på den og ble forskrekket. Hele bukhulen var full av kreftsvulster. Jeg forstod ikke hvordan jeg kunne stå å betrakte min egen kropp. Legene holdt tarmene mine i hendene og sa: Det er et under at hun har kunnet leve så lenge. Det finnes ikke noe som er friskt i henne lenger.

Legene sydde igjen såret. De trodde jeg var død. Min kropp ble båret til likhuset og dekket til med et laken. Senere kom mine slektninger til meg, min bror og min sønn Andrjusja. Han gråt og sa: Mamma, hvorfor døde du? Jeg er ennå så liten, hvor skal jeg bo? Også min bror gråt. Jeg forsøkte å omfavne Andrjusja og få han til å oppdage meg, men forgjeves.

Så var jeg plutselig hjemme. Jeg så hvordan de begynte å samle sammen tingene mine. Menneskene trettet seg i mellom. Jeg så også onde ånder som forsøkte å få tak i dem med sine hender og som la merke til alt som hendte. Plutselig så jeg hele mitt liv passere i revy. Jeg så alt jeg hadde gjort fra ungdommen av, og det jeg så fylte meg med angst.

Plutselig begynte jeg å fly oppover, Jeg svevde lenge gjennom mørket inntil jeg så et klart lys og et svært uvanlig tre med rosafargede blad. Jeg viste ikke hvor jeg befant meg. En vakker kvinne i lang kledning kom i mot meg. Hennes trinn var så lette at de ikke berørte gresse hun gikk på. Hun foldet hendene mine ved sitt bryst og spurte: Herre, hvor skal hun? Jeg ble forskrekket. Jeg forstod at jeg var død. Samtidig forstod jeg at jeg hadde syndet og at jeg måtte gjøre regnskap for mine synder.  Mens jeg levde på jorden trodde jeg ikke at sjelen eksisterte og nå begynte jeg å gråte. Jeg hørte ovenfra en røst som sa: Kvinne, la henne vende tilbake til jorden til sin rettferdige far. Hans utholdene bønner er blitt oppfylt. Jeg var blitt trett av hennes opprør mot Gud og hennes syndige liv og ville ta henne bort fra jorden. Men hennes far bad meg vise henne den plass hun fortjener.

Plutselig var jeg i helvete. Der fantes ormer og skorpioner. Jeg skrek av full hals, men fant ingen nåde. Så hørte jeg en røst - det var Jesus selv som talte. Han sa til meg: Mens du var på jorden ville du ikke kjennes ved meg, og nå vil ikke jeg kjennes ved deg.  Jeg la deg på sykeseng forat du skulle omvende deg, men du hatet meg helt til det siste. Som du levde der, kommer du også til å leve her. Det du sår der, kommer du til å høste her.

Jeg så også predikanten i Barnauls forsamling som jeg alltid hadde et hånsord til overs for. Røsten spurte: Hvem er han? Jeg svarte at han er predikant. Røsten sa: Og du kalte han alltid dagdriver!

Jeg begynte å be: Herre, tilgi meg og la meg komme tilbake til jorden, jeg har en liten sønn der. Han sa: Synes du synd på han? Også jeg synes synd på dere alle og venter at dere skal omvende dere. Tiden er kort. Jeg kommer snart å dømmer dem som er på jorden. Jeg fattet mot og spurte: Har dere et paradis her? Men da var jeg allerede i en brennende ovn. Plagen og fortvilelsen var større enn jeg kan beskrive.

Plutselig var jeg i likhuset i Barnaul der min døde kropp lå. Jeg frøs. Noen bar inn en død mann, og da de så at jeg lå på siden, sprang de først ut, men kom etter en stund tilbake og bar meg inn i sykehuset. Mange leger og sykepleiersker samlet seg. De begynte å varme meg med lamper. Da jeg var blitt varm åpnet jeg øynene og begynte å tale. Alle var svært overrasket over at jeg hadde våknet til live igjen. Følgende dag gav de meg mat. Jeg bad en lege sitte ved sengen min og fortalte hva jeg hadde vært med på. Han lyttet oppmerksomt på samme måte som de andre.

Jeg ble på nytt ført inn i operasjonsrommet. Såret ble åpnet og kirurgen konstaterte med forbauselse at alt var friskt. Jeg spurte overlegen hva han tenkte angående det hele, og han svarte: Hva skulle jeg kunne tenke annet enn at den Høyeste har født deg på ny. Jeg svarte han: Hvis de tenker slik, oppfordrer jeg deg til også å fødes på ny. Kast bort ditt syndige liv og tjen Han som gav sitt hellige blod for deg. Bare Han kan frelse din sjel!

For dersom du bekjenner med din munn at Jesus er Herre og tror i ditt hjerte at Gud har reist Han opp fra de døde, skal du bli frelst!

10 kommentarer

FrozenMoments Photography

09.mar.2011 kl.20:10

nice

"Nora"

09.mar.2011 kl.21:41

hmm...

Trine Jensen

09.mar.2011 kl.21:42

<3

Vivian Yuen

09.mar.2011 kl.21:51

Godt skrevet, hva fikk det deg til å skrive akkurat dette?

Handler bloggen din bare om "gudene" o.l.?

Sondre Steine

09.mar.2011 kl.22:25

Bullshit! Vil ha mere fakta og kilder. Hvor lenge lå hun "død" for eksempel?

endetiden

10.mar.2011 kl.10:48

Hei Vivian! Det som fikk meg til å legge ut akkurat dette er at det er så mangen som kaller seg for ateist og humanist, så mangen som ikke tror på Gud eller har sakt ja til Jesus som sin frelser. Bloggen min handler mye om mennesker også,om fortid nåtid og fremtid.Det finnes bare en Gud, menneskene har mangen avguder. Jesus er den vi må tro på! Takk for gode spørsmål.

endetiden

10.mar.2011 kl.10:55

Hei Sondre! Har ikke noe mer fakta om dette nå. Hovedpoenge er ikke denne kvinnen. Hovedpoenge er deg Sondre Steine og ditt liv. Har du sakt Ja til Jesus?

Anne Marit

19.mar.2011 kl.17:13

Så jeg kommer til helvete jeg da? Fordi jeg ikke tror blindt på en mann jeg aldri har sett.

Hva med de som tror? Kommer ALLE som tror på Gud til Himmelen?

endetiden

19.mar.2011 kl.17:55

Hei Anne Marit! Jeg kjenner ikke deg, og kan heller ikke dømme noen. Men det er riktigt at det handler om å tro og si Ja til Jesus Kristus. Det er det eneste håpe vi har i denne verden. Uansett hvordan det går med denne verden er de som har Jesus som sin Frelser trygg. Som menneske er det alltid lett å synde, men vi må streve etter å gjøre så godt vi kan, og be om tilgivelse når det trengs. Om vi faller så står Jesus alltid klar til å reise oss opp igjenn. ALLE som oppriktig tror på han kommer til himmelen. I et profeti som handler om en bortrykkelse av de kristne på jorden, like før en antikristlig trengselstid er det noen som ikke får være med. Det kan du lese om på denne bloggen."Menighetens bortrykkelse og vanskelige tider etterpå!" Takker for gode og viktige spørsmål, og husk at det er gratis å tro, men en høy pris å betale for de som ikke tror og sier ja til Jesus. Vist du bekjenner med din munn at Jesus er Herre og tror i ditt hjerte at Gud reiste Han opp fra de døde skal du bli Frelst! Står det i Bibelen. Romerbrevet 10.vers9. Videre står det i 2 Korinterbrev 5.vers 10 For vi skal ALLE fram for kristi domstol... altså troende og ikke troende. Det er i dette livet vi må velge, morgen dagen kjenner ingen mennesker. Så glem ikke Jesus i denne tiden!

Anne Marit

20.mar.2011 kl.00:03

Ok. Takk for svar. Vi får se hva som skjer når den dag kommer :)

Angående svada, I ordboken vi har hjemme her i stua står det klart og tydelig at svada betyr ordflom!

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits