Velkommen til endetiden!

                                                                      NORGE MITT NORGE!

Først vill jeg ønske Alle velkommen til denne siden. Her skal jeg prøve med enkle ord å forklare noe av det som skjer i samfunnet vårt.For mangen har vell den følelsen av at noe er galt. For å få litt perspektiv på ting er det viktigt å lese igjennom disse seriene med blogger som ligger ute. Har laget plass til profetier og nye tema under Arkiv januar 2011. Der kan du lese saker om Homo Lobyister og  profetier om endetiden, som er helt dagsaktuelle .  Så dette fungerer mer som en opplysnings blogg. La oss begynne øverst!

                                                                        STOLT ? enberg

Stoltenberg sa i sin nyttårs tale at dette er den beste 10 års perioden vi har hatt bak oss. Mer trenger han ikke å si, for dette er løyn! Og et forsøk på å dekke over sannheten med fagre ord. Stoltenberg er en Bilderberg, som du kan lese mer om på nette. Han har et stort ønske om å få Norge inn i EU. Det Norske folk har stemt NEI to ganger. Det har ikke Jens hørt. Er EU så farligt da ? Det skal jeg komme tilbake til sennere. Men først skal vi se på hvordan det egentlig står til her hjemme. At nesten 600 nordmenn tar live av seg hvert år nevnes ikke med ett ord. Voldtekter, Incest, grov kriminalitet, drap og familier som går i oppløsning er blitt vår hverdag her hjemme. Vårt land er i krig i Afganistan i terrorens navn! Forstå det den som kan. GODT NYTT ÅR ! Hilsen Jens.

                                                                                  FRED

Med vår store munn roper vi FRED! FRED! til verden. Men det blir ingen fred. Våre ledere har lukket sine øyner og ører. Med verdens oppmerksomhet rettet mot oss får vi fram de fagreste ord. Med en knyttet neve deler vi ut fredsprisen, med en jernhånd ammunisjon. Så åpner Den Norske Løve gape og spytter penger inn i Hamas sitt terror nettverk. De har et mål for øye, å utslette Israel og Guds utvalgte folk.

 Vi har stått på en liten scene å spilt et altfor stort og farligt teater for resten av verden.

5 kommentarer

Clickerdog-alt om hund.

29.jan.2011 kl.21:27

Hei, har skumlest noen av innleggene dine. Jeg er selv kristen og omgår daglig sammen med mine ukristne venner. Jeg tror jeg med ganske sikkerhet vil si at de ikke hadde tatt denne bloggen veldig seriøst. I verstefall blitt skremt av innholdet.

Jeg sier ikke at det ikke stemmer, men du kommer ikke til å frelse eller overbevise noen ved å snakke om endetiden. Endetiden er noe man ikke snakker så mye om når man snakker om kristendommen. De færreste vil høre at "om du ikke blir kristen, kommer du til å brenne i helvete i all evighet" "Om du ikke tar i mot Jesus før han kommer igjen, vil det komme 7 år med landeplager, naturkatastrofer og dødbringende pester" Det er i helt feil ende å starte.

Som sagt, JA, jeg er personlig kristen, men når jeg snakker med andre folk om Jesus, snakker jeg om nåden og tilgivelse.

Clickerdog-alt om hund.

29.jan.2011 kl.22:32

SV:

Uenige er vi nok ikke, jeg er bare uenig i din måte å gå frem på på bloggen;) Jeg tror at skal man nå folk gjennom en blogg, må man skrive på en litt humoristisk og spennende måte. Hele tiden passe på å ikke være dømmende. Prøve å legge frem ting på en måte som ikke er så "åndelig" for da detter folk av lasset med en gang. Det er min erfaring. Kunne tulle litt med det en snakker om og ikke være så grav alvorlig om alt. Være litt frie. Ikke liberale, men heller kunne si at, ja, du mener det, jeg mener det.

;)

Janne

09.feb.2011 kl.21:31

Takk for det! Blir spennende å lese innlegget ditt!

ilden

16.feb.2011 kl.20:13

Litt historie:

http://www.youtube.com/watch?v=BNf-P_5u_Hw

endetiden

16.feb.2011 kl.23:39

Svar til Ilden. De som ønsker å sette Jesus inn i rekkene til historiske avguder kan få gjøre det. Det er mangen motstandere av Guds ord i denne verden. De skal få tro på løynen til det aller siste og Gud skal sende dem villfarelsens makt fordi de ikke tok imot kjærligheten til sannheten, så de kan bli frelst.For alle de som ikke trodde på sannheten, men hadde glede i urettferdigheten. skal bli dømt. Står det skrevet i Guds ord.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gjir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits