Ålesund / Sodoma og Gomorra.

                                                                       Vend om!

Vist vi skal ungå den store katastrofen, må vi våkne opp og se sannheten i øynene. Og vende oss om til Gud. Det har gjennom historien alltid falt dom over land og mennesker som har vendt seg mot Gud. Han advarer oss og sier: Når et land synder mot meg ved stadig å være troløst, da skal Jeg rekke ut Min hånd mot det. Jeg skal ødelegge brødforsyningen hos det, sende hungersnød over det og utrydde både mennesker og dyr fra det.

I 1904 brant Ålesund ned til grunne. Bare et hus stod igjenn. En mann som hadde Guds frykt bodde der. En engel komm til han om dagen like før brannen startet. Engelen sa at dette måtte skje, på grunn av at syndene i byen var så mangen og store!

I Bibelen kan vi lese om Sodoma og Gomorra som Gud gjorde til aske og dømte dem til ødeleggelse og gjorde dem til eksempel for dem som senere kom til å leve ugudelig! Denne dommen kom fordi synden var så stor i byene.

Så var det tilbake til vår tid 2011, for mennesket har vell utviklet seg og lært av historien? Svaret er NEI !

7 kommentarer

Emperor Necazian

29.jan.2011 kl.22:59

Hvis du vil ha et eksempel på et gudfryktig land så har du USA. USA er nå i kollapsperioden i imperie-syklusen som går igjennom historien, og dette er i en periode hvor landet går ytterligere mot "The Religious Right". Et land som kollapser.

Faktisk igjennom historien så har land som har vendt seg imot gud gjort det veldig bra, og da kan jeg nevne USA igjen, fordi når landet erklærte seg uavhengig var det sterkt og klart at noen religion ikke skulle ha noe å gjøre i statsorganet. Etter dette vokste landet seg til supermakten den er i dag, you know, helt til religion ble viktig igjen.

Et annet land som har vendt seg imot religion er majoriteten av alle Europeiske land, som ikke lider av hungersnød og verken har mennesker som dør grunnet "mysteriske begivenheter".

Og det tredje er Norge, et land som, ja, ennå har en statskirke, men 70% av folket ikke tror på en personlig gud (Altså f.eks en kristen gud), og vi har for øyeblikket både høyeste HDI i verden. Burde ikke den ha sunket stødig siden 70 tallet da "umoralskheter" kom inn i landet vårt, istedenfor å blitt hevet sterkt?

Men jeg er enig med deg på et punkt. History is doomed to repeat itself.

Solveig Lillesæter

04.feb.2011 kl.19:43

''mennesker som har vendt seg mot Gud. Han advarer oss og sier: Når et land synder mot meg ved stadig å være troløst, da skal Jeg rekke ut Min hånd mot det. Jeg skal ødelegge brødforsyningen hos det, sende hungersnød over det og utrydde både mennesker og dyr fra det.''

Gud elsker alle, hva?

Hvor stygg går det an å bli? Kan du fortelle meg ett sted i bibelen der det står at man skal dø hvis man ikke tror på gud eller er kristen? Ikke det? nei, fint. Når jeg leser sånn dritt som dette får det meg til å ville konvertere til buddhismen. Flaut å være kristen når det finnes sånne som deg.

Maria

13.feb.2011 kl.22:29

Først vil jeg spørre: hvor sier Gud dette?

Deretter vil jeg si at Sodoma og Gomorra er absolutt historier vi må ta til ettertanke, og ta til lærdom. Dessverre er det likevel slik i dag, at mange mennesker lever langt borte fra Gud. Dette betyr ikke at Gud ikke elsker dem: Han sendte sin Sønn til jorden for å frelse alle mennesker! Jesus Kristus døde på korset for vår skyld, og i Ham får vi fred og evig liv.

Jeg tror ikke at land som opplever hungersnød og andre kriser, gjennomgår dette på grunn av avstand fra og synd mot Gud. Gud er utrolig tålmodig med oss - og det er som han har et stort beger der våre synder blit målt opp før han straffer oss. Jesus Kristus står klar til å drikke innholdet i begeret så snart vi sier "ja, takk". Det er så enkelt som det, og våre synder blir gjemt. Vår endelige dom får vi ved dommens dag, og Gud er en rettferdig Gud.

Det er ikke urettferdig at noen ikke kommer til himmelen. Det er urettferdig at noen kommer til himmelen. Kun ved Guds nåde!

isole

13.feb.2011 kl.23:09

Jeg er fra Ålesund. En klassevenninne var etterkommer av han som sov med Bibelen. En fantastisk historie, og huset brant jo ikke ned selv om alle andre hus rundt gjor det^^

endetiden

14.feb.2011 kl.17:20

Hei Maria! Når er land synder mot meg ved stadig å være troløst...Står skrevet i Profeten Esekiel 14,13

endetiden

14.feb.2011 kl.17:25

Hei Isole! Takker for fin komentar fra Ålesund, var der i fjor sommer. Står mye info på nette om bybrannen.

14.feb.2011 kl.19:16

DET KAN JO BARE VÆR TILFELDIG AT DET IKKE BRANT NED DA??

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gjir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits