Historiens menn.

                                                                            Rosens makt.

Ved hjelp av roser røde og ett folk som lot seg forføre. Er han nå inne i den nye pakten og klar til å overføre all makten. Det er et stort ønske om å få Norge in i EU, slik at Brussel kan overta makten og styringen av lande.    Historien gjentar seg. Quisling gjorde det samme like før krigen. Da var det Tyskland som skulle overta land og styring. Hitler prøvde seg på verdens herredøme. Jesus fikk det samme tilbude fra Satan. Han fikk se hele verden i et øyeblikk, men takket NEI. Jesus nektet å bøye seg for ondskapen i denne verden!

Vi har fått En sannhet til denne verden som er Guds ord. Vi har fått mangen løyner som er fra denne verden.       Dette er det viktigt å forstå.

I vår tid foregår det en åndelig maktkamp. Det rustes opp i et høyt tempo. Vi ser unge norske kvinner og menn konventere til Islam. Med høy kampmoral og vilje sprer de sinn religion utover verden og vesten. Forfølgelse og drap av kristne hører med. Selvmordsbombere blir også vår hverdag her hjemme.

 

 

2 kommentarer

Emperor Necazian

29.jan.2011 kl.23:42

Quisling hadde ingen makt i det hele tatt etter Hitler tok makten, faktisk mister partiet hans "Nasjonal Samling" flere av stemmene sine etter han gikk en mer Pro-Nazi retning. Hitler invanderte landet vårt og installerte Quislings regime (motvillig, I might add) etter en stund. Å sammenligne EU og Hitler er bare å spille på frykt og ignoranse.

EU er ikke i nærheten av et totalitært regime. Det er en konføderasjon av nasjoner i Europa valgt av folkevalg i alle respektive land. Det er selvstyre i alle landene som er medlem, og EU er en overorganisjason som organiserer pan-europeiske ordninger. I tillegg er EU et demokratisk styre hvor alle medlemmer har representanter basert på populasjon i Europaparlamentet.

MarieLee

05.feb.2011 kl.05:12

Den største løgnen som har blitt servert i verdenshistorien er kristendommen.

Det finnes beviser på at Jesus var gift og hadde barn med Maria, det finnes beviser på at hans lik ligger i Frankrike.

Og den største løgn i vårt samfunn er alt det grusomme som vatikanet skal skremme oss til å tro - at vi går til helvete hvis vi ikke lar oss underkue, at vi ikke skal få lov til å tenke med vår egen hjerne og bruke den til noe positivt og at mennesker ikke skal få lov til å være lykkelige og tro mot seg selv.

Du burde skamme deg av å tro sterkt på og misjonere om underkuelse og løgner! At du ikke klarer å tenke selv..

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gjir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits