Det de ikke forteller.

                                                                               EU og Dyret

Hoved måle til EU er den gamle historien og drømmen om makt og verdens kontroll over alle mennesker. I sammarbeid med USA har de nå plassert ut nye satelitter som skal brukes til overvåking av mennesker og ikke miljø, slik det ble lagt fram. Vi har allerede vent oss til euroen som en felles  valuta. Men de fysiske pengene som sedler og mynt skal helt bort. Vi vill bli fortalt at dette må gjøres for å få bukt med all kriminalitet. På samme måte føres det krig i verden i terrorens navn for å få innført overvåkings systemer over alle mennesker. På Baja Beach Club i Barselona har de begynt  og merke mennesker med en micro chip under huden på høyre hånd. Dette ble raffinert innført på denne klubben kun for de som ønsket å være VIP medlemer. Det var det mangen som ønsket! Her ser vi hvor svakt og lite opplyst vi er. Vi lar oss forføre av tome ord, gaver og tre bokstaver (VIP). I Norge har vi lenge merket våre dyr med micro chip. EU og USA skal også innføre dette systeme for alle mennesker, slik at ingen kan få kjøpe eller selge uten at de har denne micro chipen på sinn høyre hånd eller i pannen. I Bibelen kan vi lese om dyrets merke som er denne micro chipen. Bibelen sier klart i fra om at de som tilber dyret, bilde av dyret eller tar i mot hans merke på pannen eller hånden ikke skal arve Guds rike. Her er det viktigt å tro på en levende Gud når den tid kommer. EU har alltid slitt med interne konflikter og problemer helt opp på leder nivå. De har godt offentlig ut og sakt at de ønsker seg en En "Super leder" som de kan samle seg rundt. Om han er god eller ond spiller ingen rolle. Her er det EU sitt mål som er viktigst.

4 kommentarer

Fam <3

29.jan.2011 kl.20:43

fin blogg du har! :)

<3 MALIN

29.jan.2011 kl.20:47

Nydelig blogg <3

Bra skrevet <33

Emperor Necazian

30.jan.2011 kl.12:41

Hovedmålet til EU er sammarbeid mellom nasjoner i Europa, spesielt for å forebygge en ny Europeisk krig. Verken EU eller USA vil innføre microchip, det er ren fryktspredning, du har ingen kilder på dette. I tillegg ville både venstre og høyresiden i amerikansk politikk protestert på en slik handling.

Silje

28.feb.2011 kl.21:46

Er enig i det meste, men synes det er litt drøyt å slå fast at det er dette Bibelen mener. dette blir spekulasjoner, og det mener jeg du må huske å nevne... Bibelen advarer mot en type merking, men vi vet ikke hva det dreier seg om, derfor må vi være våkne og obs på det...

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits