Ondskapens ansikt.

                                                            Forførelsen kommer!

Verden skriker etter bevis på Guds eksistens. De vill se tein og under! Det skal de også få se, i fra denne mesteren ved navn Maitreya. I mer en 30 år har verden blitt fortalt om denne mesteren og han har på disse årene fått svært mangen tilhengere. Benjamin Creme er hans informasjons minister. I land og byer rundt om i verden arangeres det informasjonsmøter om Maitreya. Jeg har selv hvert på et slikt møte i Bergen for å advare mennesker om denne forførelsen de blir utsatt for. På møte ble det informert og vist film om hans tein og under rundt om i verden. Etter møte fikk alle tilbud om å påkalle denne mesteren ved hjelp av meditasjon. Jeg har sett onskapen i øynene til de som driver med spiritisme og påkaller okulte krefter som dette. Maitreya vil stå fram på sin kunngjøringsdag i en internasjonal samsending i TV og radio. Han vill proklamere sitt budskap ved hjelp av telepatiske beskjeer,slik at alle med ulike språk kan forstå han. Han blir framstilt som en ny kristus og en redning for verden. Maitreya er en Antikrist og har sin kraft fra Satan.

                                                              Pengene forsvinner !      

Bibelen sier klart i fra om at de som tilber dyret eller hans bilde og tar imot hans merke på pannen eller på hånden skal IKKE arve Guds rike! Dette merke er denne micro chipen som skal erstatte de fysiske pengene.                                                                  

                                                            NYHETER VG 26.08.2005

Det begynte som en morsom tanke, men det er blitt alvor. Det er ikke noe som ville vært så hardt slag mot organisert kriminalitet som å fjerne de største sedlene. Å fjerne tusenlappen er en god start, sier daglig leder Rasmus Woxholt i Næringslivet SIkkerhetsråd. Å fjerne alle kontanter er utopi, mener Woxholt. Økokrim sjef Einar Høgetveit og Finansnæringens Hovedorganisasjon, synes innspille er interessant.

                                                            NYHETER VG 25.11.2008

Skattekrimsjef Jan Egil Kristiansen vil forby bruk av kontanter mellom næringsdrivende, fjerne tusenlappen og tvinge folk over på kort for å forebygge økonomisk kriminalitet. Han vil ha strengere krav til kontant omsetning og kasseapparater.

                                                             NYHETER VG 08.01.2009

Det er på tide å fjerne tusenlappen mener Finansdepartementet.

                                                            NYHETER ENDETIDEN 2011

For meg er det ingen nyhet at de fysiske pengene skal vekk, det har alltid ståt skrevet i Bibelen og viser til de siste tider på denne jord. Hadde bare disse høye herrer fortalt oss sannheten om at de fysiske pengene skal erstattes med dyrets merke ( som er en micro chip på hånden eller pannen) De som tar dyrets merke tar avstand fra sannhten om Guds lære og åpner opp for løyn og Antikrist læren. Gud advarer oss!

3 kommentarer

29.jan.2011 kl.21:00

Og denne maitreya tilber du ?

MarieLee

05.feb.2011 kl.05:15

Spiritisme handler ikke om ondskap, det handler om godhet, kjærlighet og at livet er vakkert og varer selv etter vår jordlige død.

Kristendommen derimot er undertrykkende, og hele Bibelen er et kaos av selvmotsigelser og løgner.

Våkn opp!

Silje

28.feb.2011 kl.22:14

Jesus er ikke undertrykkende, det er menneskene. Bibelen er Guds ord. Det vet jeg, har lest den. Har du?

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits