En levende Gud!

                                                                          Gjennom byens gater!

På slutten av 90 tallet reiste jeg noen turer til Bergen sentrum for å spre Guds ord, om frelse og håp til mennesker. Noen ganger helt alene,med troen på at Gud var med meg. Andre ganger med en liten gruppe , vi kallte oss for Jesus Venner. Vi delte ut traktater ,noen spilte gitar og sang. Guds ord ble ropt ut med mikrofon og høytaller. En mørk og kald kveld stod jeg plutselig ansikt til ansikt med en noe beruset person. Han fortalte at han ikke kunne få noe hotell, fordi det var seint og han ble jaget vekk på grunn av for mye alkohol. Han kunne fortelle at han hadde sonnet en lang fengsel straff for dobbelt drap. På grunn av dette hadde hans hjerte blitt hardt som stein. Han levde med smerter hver dag. Han hadde en indre uro. Om natten var det marerittene som herjet i  hode hans, så han hadde aldri sovet en natt igjennom. Jeg leste noen ord fra Bibelen til han, om tilgivelse frelse og håp. Da han fikk høre disse levende ord og føle Guds ånd knakk han sammen å gråt. Han fikk en indre fred å ro igjenn. Jeg hjelpte han med husrom for natten. Dagen etter fortalte han, at det var den første natten han hadde sovet godt helt igjennom uten alle disse smertene.

Blant prostituerte har jeg talt Guds ord ,ikke om fordømelse men  om tilgjivelse. Om tro frelse og håp. Det var spesielt en dame jeg husket som gråt mye. Hun ville vekk fra gaten og hadde en mulighet hos sin familie. De lever et liv med rus problemer,vold,trusler,mye ensomhet og et evig pengejag.

Har fått trusler mot meg fra fulle folk. Har opplevd at trusler har blitt snudd til et rop om hjelp! Unge muslimer har stått ved siden av og hørt Guds ord bli forkynt .De har sakt : Jeg vill tro på den Gud du tror på! En person fra det radikale islam stilte seg opp foran meg for å hindre at Guds ord kom ut til folket. Etter noen ord fra Bibelen gjikk vi hver vår vei. Gud har nok av tilgjivelse,kjærlighet og frelse til alle.

Jeg forteller ikke disse historiene fra mitt liv for å rose meg. Men jeg forteller dette for at mennesker skal forstå at Guds ord er levende. 

 

 

                                                          

3 kommentarer

Emperor Necazian

29.jan.2011 kl.23:35

"Gud har nok av tilgjivelse,kjærlighet og frelse til alle."

Du mener unntatt homoseksuelle, abortleger, alle som ikke følger kristendommen, kvinner som ikke skjuler håret sitt (Paulus' første brev, kapittel 11, vers 3-11), nyfødte spedbarn som ikke har blitt døpt (arvesynd), og de som spiser gris (Tredje Mosebok 11:7-8, Femte Mosebok 14:8).

Veronica

11.feb.2011 kl.23:34

Gud har tilgivelse, kjærlighet og frelse til absolutt ALLE som tar imot Jesus. Alle. Hvis man bekjenner med sin munn at man tror på Jesus er man frelst. Du Mr Emperor er litt ignorant føler jeg;) Det finnes ikke et menneske som er mer eller mindre syndig enn et annet. Og Gud måler ikke synd. Forsåvidt føler jeg verken kristendommen eller noen annen dom, jeg tror rett og slett på Jesus jeg ;)

Silje

28.feb.2011 kl.22:04

På dommens dag betyr det noe hvordan vi har levd, ikke bare om vi har trodd på Jesus eller ikke. Her er det forskjell på om vi prøver eller ikke prøver å leve etter Guds ord. Hvis vi gjør så godt vi kan, men er "uheldige" og rett og slett ikke greier bedre, så har vi bedre muligheter for å nå målet; himmelen. Hvis vi med viten og vilje ikke lever etter det som står i Bibelen, vil vi få et problem.

Alle mennesker synder hver dag, alt vi kan gjøre er å be om tilgivelse, og prøve å gjøre det bedre neste dag... Det å gjøre gode ting og følge budene er godt for menneskene, og bygger opp ethvert menneske, med hjelp fra Gud. Jesus er en god veileder, for de som tror på Ham vil det lønne seg å lese evangeliene, han har mange gode råd å komme med. Start med Matteus-evangeliet, der har han mange gullkorn.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits