En profeti til Nordens folk!

Se,så sier Herren: O Hør mine barn, for se, Herren, deres Gud, vil fortelle dere det som skal skje Nordens folk. Se, mitt komme står for døren, og alle må nå gjøre seg klar til det som heretter skal komme over dere. Lytt til min stemme, mine barn,for det er jeg, Herren, deres Gud som taler disse ord. I disse dager skal folk reise seg mot folk, og splid skal reise seg som en pest blant dere alle. Se, en ond og mørk sky legger seg nå over Norden, og i skyen er det sykdom, krig og farsotter. Jordskjelv skal ryste grunnen under deres avguder på havet, og bølgene skal oppslukke dem, og den materielle overflod dere har, vil jeg, Herren ta ifra dere. Se dere stoler på oljen, sier Herren. Men også den vil jeg ta i fra dere i denne tiden. Se, menn skal jamre seg i dødsangst, og folkets trolldomskunster skal ikke kunne redde dem. Se, Herren er ikke til, sier Nordens folk. Men sannelig, dere skal få oppleve min makt i disse dager. Gåter vil jeg nå utlegge for dere, sier Herren. Ja jeg skal oppreise sanne vitner, det er profetene, og de skal rope ut mitt ve over Nordens folk. Men se, jeg, Herren, vil bevare dem.

O, hør mine barn, for se, fra øst kommer det mot dere, sier Herren. For hver dag som svinner, er det nærmere, og snart er det land jeg velsignet i fiendens hender. I deres dype fjorder bygger de seg sinnrike reder, og dere vet det ikke!  Vær oppmerksom for Russland, mitt folk. Kun mine trofaste barns bønner har holdt fienden borte til nå. Men se, snart er det for sent , sier Herren. Den største avguden i deres hjem er fjernsynet, sier Herren. Tomhet og tvil er i deres bønner. Dere sover i mørket og vil ikke våkne, sier Herren.  Men hør, de veldige i øst skal visselig vekke dere . Ennå kan dere be, sier Herren. Be for Norden . Be for hverandre , og jeg vil ynkes over dere og ennå vokte over deres land. Men vær brennende i deres bønner! Amen

Dette er det første profeti fra Gud som jeg nå legger ut, dette bekrefter det som jeg tidligere har skrevet på denne bloggen. Det kommer ett nytt profeti snart som omhandler disse ting også! Det er ikke uten grunn at Gud har reist meg opp i denne tid. Festen er over mine venner! Tiden er inne for å søke Jesus Kristus av hele sitt hjerte!      Det blir en bortrykkelse av alle de troende som har Jesus i sitt hjerte, rett før tredje verdenskrig bryter ut. Er du klar min venn? Dette er den siste time.

                                                                                                                                                                                                                                         

7 kommentarer

raymond blakkestad

30.01.2011 kl.23:12

Hei bror. Det stemmer med det som skjer i dagens samfunn.Det har vært åpenbart lenge. Emanuel Minos fikk en profeti fra en gammel dame i Sverige som nøyaktig har forutsett denne tid. Året tror jeg var 1962. Hun profeterte om oljen og alle de tvkanalene vi har i dag. Jeg hadde den profetien på en profil et sted,men har den ikke nå. Skal legge den ut når jeg finner den. Blant annet sa hun at den 3dje verdenskrig skal komme fra et helt uventet hold,så da kan det bli mye spekulasjoner om hvem det er. Men Norge kommer til å være uforberedt,akkurat som da 2dre verdenskrig brøt ut. Når det gjelder denne tiden,så er Gud i ferd med å reise opp mange nye menigheter som har det profetiske synet og følger Jesus. Gud velsigne deg.

Killjoy

30.01.2011 kl.23:20

Håper dette er køddeblogg, ellers er du faen meg syk i hue. Du burde vært innlagt på psykiatrisk for lenge siden. Herregud for en galning.

sophieeee

30.01.2011 kl.23:25

fin blogg :)

Knut Økland

03.02.2011 kl.21:15

Det er mulig fjernsyn er av det onde men minner samtidig på at Visjon Norge misjonerer vesentlig via fjernsyn. De viktigste gudstjenestene blir vist på fjernsyn, og uten fjernsyn så ville ikke mange få informasjon om kirken og dens synspunkter.

Men det er klart at fjernsyn også avslører bløffer veldig rett, og det er kanskje derfor profetiene er redde fjernsynet, fordi informasjon ødelegger jo ofte en god profeti, men så kan jeg ikke huske at noen av disse profetiene har vært sanne. Jordens undergang er blitt spådd mange ganger, men jeg er 100 % sikker på at jeg må nok på jobb i morgen og.

Henning Emmanuelfjell

11.06.2012 kl.15:48

Det budskapet er fra Gud.

Et Guds barn

25.08.2012 kl.12:59

Det er da helt klart at fjernsynet også er en avgud!Er det noen her som har lagt merke til hvor mange programmer/serier/filmer etc som IKKE inneholder vold,drap,okkultisme,banning,sex,osv,osv...?Det er til og med snakk om demoner på barne-tv!!Våkn opp,folkens!Folk må innse fakta,at det er enten eller i denne verden,det er godt og vondt.Se deg rundt,begynn å legge merke til ting som skjer rundt deg!Jesus kommer snart tilbake,ikke vær en av de som blir tilbake!Gi Han en sjanse,du har ingenting å tape på det!Snakker av erfaring,Jesus har hentet meg opp fra det dypeste mørke.Trodde som mange andre at det ikke var noe håp for meg,i mange,mange år!Men jeg fikk meg sannelig en overraskelse!Nå har jeg fått et håp på denne jorden,og en visshet om hvor jeg skal,om jeg skulle dø i dag,så vet jeg at Jesus venter på meg!Takk Jesus for Golgata!!

stig

07.09.2015 kl.05:15

its a wakeup call..pray,pray...time is short...God..please help us,forgive us for our adulteress lifes protect us fromevil...send Angels down to keep us in our way....ACCEPT JESUS FOLKS!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

5, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits