Økonomisk katastrofe!

                                               Nå kommer en Økonomisk katastrofe til Norge.

Fra menneskene som forutsa samlingen av Tyskland, borgerkrigen i Jugoslavia, Sovjetunionens splittelse,og    jordskjelv i Norge i begynnelsen av 1990 årene. Har det nå kommet en advarsel til Norges Regjering og Folk! Om to nært forestående økonomiske katastrofer, Hvis ikke nasjonen forandrer sin moralske retning. I 1995 ble vi vist i et syn to tornadoer som kom raskt mot Norge fra Øst, som betyde to økonomiske katastrofer. Vi har blitt fortalt at en stor katastrofe ( Muligens et jordskjelv eller noe annet som har like stor effekt som et jordskjelv )  vil komme over Norge. Det vil starte i innlandet  og bevege seg sørover mot Oslo. Det vil skje i november hvis ikke regjeringen og folket omvender seg fra sin gudløse oppførsel og går tilbake til sine kristne røtter ved å:

  1. Trekke tilbake sine abortlover og skape lover for å beskytte de ufødte.
  2. Trekke tilbake legal bekreftelse av homoseksuelt partnerskap, som er blitt et gyldig alternativ til heteroseksuelt ekteskap.
  3.  Undervise og understreke de ti bud som basis for nasjonal moral. Det må strammes in på lover angående kriminalitet, utroskap, brudd på hviledagen, blasfemi osv.
  4. Reformere utdannelse ved å fjerne dens sekulære humanistiske fundament!

Det er ikke mye tid igjenn mine venner! Det norske folk har vendt seg bort fra sannheten og foretrukket hedenskapen - den egoistiske søken etter rikdom og behag. Dere har forlatt den moralske og etiske livsstilen som ville ha beskyttet deres nasjon fra Guds kommende vrede, og har foretrukket umoral, mens dere har glemt fortidens lekser !. Gud har velsignet dere med mye rikdom, og dere har takket han med å bruke den til å gjøre opprør mot hans lover! Dere har allerede mottat advarsler fra kristne røster i landet og blir advart mens deres engang stabile økonomi viser tegn på å svekkes !  DET VÆRSTE SKAL ENNÅ KOMME! Det er på tide å våkne opp og sette igang - eller betale konsekvensene, for de kommer! Vend tilbake til Gud, aksepter Jesus Kristus som Herre og Frelser, og bli aktivt innvolvert i en Bibeltroende menighet, men det må skje på Guds premisser.

                           

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

0, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gjir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits