Tegn på himmelen.

Dette er hentet fra bladet den Klare Morgensjerne oktober 1995. Innbygerne i byen Tunboy, Ukraina ble lammet av sjokk og beven når de for en tid tilbake ble vitne til Guds mektige tegn på himmelen. En stor hvit hånd kom tilsyne på himmelen, og den begynte å skrive et budskap til de kristne på jorden. Den tok til å skrive dette budskap:

Overvinn det onde med det gode. Det er trengsel for mitt folk i denne tid, og det er tid for å angre det man har gjort galt. ikke en av mine skal tape sin forkjente lønn. Se frem til min forløsning som stunder til, og bær rettferdighetens frukter.

Vær frimodig og sterk, mitt annet komme er nær. Jeg Jesus vil redde og utfri og gi en evig lønn til alle mine gudfryktige. Min lønn er med meg for å gi enhver etter som han har forkjent. AMEN.

Denne hånd skrev i en halv time, og skriften kunne leses i tre timer. Hele byens befolkning var overveldet av frykt og undring, og trafikken stanset og ble lammet. Aldri før har slike mektige tegn fra Gud blitt sett i den nyere tid ,som når Gud talte her ved å skrive på selve himmelen til jordens befolkning om å rette blikket oppover; for denne slekt vil se underbare ting.

Og de som var klar gikk inn med ham til bryluppet og utvelgelsens dør ble lukket. Salig er den som kjenner sin Herres vilje og setter hans plan i verk. Sannelig sier jeg dere: Jeg skal sette ham over alt jeg eier!

Får en del komentarer fra sinte og frustrerte mennesker angående det eg skriver om . Eg tilgir selfølgelig alle som har sine meininger om meg. Jeg har selv hvert en av de som har nådeløst gått ut mot de kristne og ikke forstått noe av det som har med tro og Bibelen å gjøre. Men etter å ha levd uten og med Guds tro, står jeg igjenn med at det ikke finnes noe alternativ. Det var en som døde for våre synder og det var Jesus Kristus. Valget er ditt min venn. I Bibelen står det skrevet: Og dere skal bli hatet av alle for Mitt navns skyld. Men den som holder ut til enden skal bli frelst. Min Gud er dommer. Eg kan ikke på noen måte dømme noen,men jeg har min fulle rett til å opplyse om syndene mennesker gjør mot Gud. Og opplyse om at det vil få konsekvenser for det norske folk og dette landet vi alle bor i, hvist ikke denne galskapen jeg skriver om på  denne bloggen stopper! Når jeg  skriver om at vi kler våre barn i "død og fordervelse" tenker jeg selfølgelig på Hellowen, maskene og draktene som de løper rundt i. Ta ansvar for dine barn. Jeg hører barn i barnehagen på fire år som kommer med de styggeste ord, som de har tatt etter sine foreldre! Nå må vi våkne opp. Og gji beskjed. Nok er nok! Eg kommer selfølgelig med mer ting som det Norske folk skal få vite om. Det vil omhandle våre barn i barnehagen og skolen og det svineri de blir fortalt og lærer om!

 

Én kommentar

Rebecca

05.02.2011 kl.20:36

So True, So true. Stå på, stå på !

anita

17.03.2012 kl.23:56

jeg så to veldig lysterke stjerner på himmelen når jeg var ute og gikk tur med hunden min denne kvelden. rart?!?! Jeg tror på jesu gjenkomst.

Skriv en ny kommentar

endetiden

endetiden

3, Bergen

En ensom and som har et brennende ønske om at flere våkner opp,og går i mot samfunns-strømen.Det er dobbelt så tungt.Men gir deg Ditt Liv tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits